Seuren työpaikat kaupungeittain

Hae työtä paikkakunnaltasi tai sinulle kätevien liikenneyhteyksien varrelta

Tarjoamme työtä yli 3 500 työkohteessa pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Alta voit lukea lisää työkohteistamme ja hakea työpaikkoja kaupungin mukaan.

Työpaikat Helsingissä

Helsingissä työkohteitamme ovat terveydenhuollossa muun muassa HUS-sairaalat Uusi lastensairaala, Meilahden sairaala, Kirurginen sairaala, Töölön sairaala ja Naistenklinikka. Muita HUS:n kohteitamme ovat HUS-Kuvantaminen ja HUSLAB. Myös Haartmanin ja Malmin päivystykset siirtyvät HUS:ille vuonna 2019. Muita terveydenhuollon työkohteitamme ovat muun muassa Malmin sairaala ja Suursuon sairaala.

Seuren terveydenhuollon kohteita on myös Helsingin kotihoito ja muistipalvelukeskukset sekä perusterveydenhuollon kohteet kuten kotisairaala sekä terveysasemat.

Helsingissä voit työskennellä Seuren kautta myös kouluissa, päiväkodeissa ja ryhmäperhepäiväkodeissa, sekä lastensuojelun kohteissa pääasiallisesti Lasten- ja nuorten vastaanottoyksiköissä. Helsingissä voit työskennellä myös vammaistyön kohteissa ryhmäkodeissa ja työ- ja päivätoiminnassa.

Lisäksi tarjoamme työtä Helsingin kaupungin henkilöstöravintoloissa, museoissa kirjastoissa, kulttuuritaloissa ja työväenopistoilla.

Työpaikat Vantaalla

Vantaalla työkohteitamme ovat terveydenhuollossa muun muassa Peijaksen sairaala ja Vantaan sairaala, johon kuuluu Katriinan sairaalan lisäksi AKOS1 ja AKOS2 sekä kotisairaala.

Lisäksi kohteitamme ovat Vantaan kotona asumisen tuki, sisältäen Vantaan kotihoidon, vanhusten päivätoiminnan ja asiakasohjauksen, sekä Vantaan Erityisasuminen, sisältäen vanhusten hoivakodit ja palvelutalotoiminnan, sekä liikunta- ja kehitysvammaisten tuetun asumisen kohteita.

Vantaalla voit työskennellä Seuren kautta myös Katriinan sairaalan ravintokeskuksessa, vanhainkotien ateriapalveluissa, päiväkodeissa, ryhmäperhepäiväkodeissa sekä Vantaan henkilöstöravintoloissa, kirjastoissa, musiikkiopistoissa ja kulttuuritaloissa.

Työpaikat Espoossa

Espoossa työkohteitamme ovat terveydenhuollossa muun muassa Jorvin sairaala sekä Espoon sairaala, Espoon alueellinen kotihoito, muistipalvelukeskukset, kotisairaala ja terveysasemat. Kohteitamme Espoossa ovat myös Seniorineuvonta ja palveluohjausyksikkö Nestori.

Espoossa voit työskennellä myös kouluissa, päiväkodeissa ja ryhmäperhepäiväkodeissa.

Seuren kautta voit työskennellä myös Espoon vammaispalveluiden asumisyksiköissä ja työ- ja päivätoiminnan kohteissa, sekä Espoon henkilöstöravintoloissa, nuorisotaloissa, kirjastoissa ja liikuntapaikoilla.

Työpaikat Kauniaisissa

Kauniaisissa työkohteitamme ovat muun muassa Hoivayksikkö Villa Breda sekä kotihoidon kohteet.

Työpaikat Hyvinkäällä

Hyvinkäällä työkohteitamme ovat muun muassa Hyvinkään sairaala ja HUS-Kuvantaminen.

Työpaikat Porvoossa

Porvoossa työkohteitamme ovat muun muassa Porvoon sairaala.

Työpaikat Tuusulassa

Tuusulassa työkohteitamme ovat Tuusulan kotihoito, kotisairaala, tehostettu asumispalvelu, vanhuspalvelut, vastaanotto-osastot, Tuusulan terveyskeskuksen vastaanotto- ja akuuttiosasto, sekä kotiutus- ja arviointiyksikkö.

Työpaikat muualla Uudellamaalla

Lisäksi Seure tarjoaa työtä muualla Uudellamaalla, kuten esimerkiksi HUS Lohja -sairaalassa ja HUS Tammisaaren sairaalassa.