Seuren työpaikat kaupungeittain

Hae työtä paikkakunnaltasi tai sinulle kätevien liikenneyhteyksien varrelta

Tarjoamme työtä yli 3 500 työkohteessa pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Alta voit lukea lisää työkohteistamme ja hakea työpaikkoja kaupungin mukaan.

Työpaikat Helsingissä

Helsingissä työkohteitamme ovat terveydenhuollossa muun muassa HUS-sairaalat Uusi lastensairaala, Meilahden sairaala, Kirurginen sairaala, Töölön sairaala ja Naistenklinikka. Muita HUS:n kohteitamme ovat Haartmanin ja Malmin päivystykset, HUS-Kuvantaminen ja HUSLAB. Muita terveydenhuollon työkohteitamme ovat muun muassa Malmin sairaala ja Suursuon sairaala.

Seuren terveydenhuollon kohteita on myös Helsingin kotihoito ja muistipalvelukeskukset sekä perusterveydenhuollon kohteet kuten kotisairaala sekä terveysasemat.

Helsingissä voit työskennellä Seuren kautta myös kouluissa, päiväkodeissa ja ryhmäperhepäiväkodeissa, sekä lastensuojelun kohteissa pääasiallisesti Lasten- ja nuorten vastaanottoyksiköissä. Helsingissä voit työskennellä myös vammaistyön kohteissa ryhmäkodeissa ja työ- ja päivätoiminnassa.

Lisäksi tarjoamme työtä Helsingin kaupungin henkilöstöravintoloissa, museoissa kirjastoissa, kulttuuritaloissa ja työväenopistoilla.

Työpaikat Vantaalla

Vantaalla työkohteitamme ovat terveydenhuollossa muun muassa Peijaksen sairaala ja Vantaan sairaala, johon kuuluu Katriinan sairaalan lisäksi AKOS1 ja AKOS2 sekä kotisairaala.

Lisäksi kohteitamme ovat Vantaan kotona asumisen tuki, sisältäen Vantaan kotihoidon, vanhusten päivätoiminnan ja asiakasohjauksen, sekä Vantaan Erityisasuminen, sisältäen vanhusten hoivakodit ja palvelutalotoiminnan, sekä liikunta- ja kehitysvammaisten tuetun asumisen kohteita.

Vantaalla voit työskennellä Seuren kautta myös Katriinan sairaalan ravintokeskuksessa, vanhainkotien ateriapalveluissa, päiväkodeissa, ryhmäperhepäiväkodeissa sekä Vantaan henkilöstöravintoloissa, kirjastoissa, musiikkiopistoissa ja kulttuuritaloissa.

Työpaikat Espoossa

Espoossa työkohteitamme ovat terveydenhuollossa muun muassa Jorvin sairaala sekä Espoon sairaala, Espoon alueellinen kotihoito, muistipalvelukeskukset, kotisairaala ja terveysasemat. Kohteitamme Espoossa ovat myös Seniorineuvonta ja palveluohjausyksikkö Nestori.

Espoossa voit työskennellä myös kouluissa, päiväkodeissa ja ryhmäperhepäiväkodeissa.

Seuren kautta voit työskennellä myös Espoon vammaispalveluiden asumisyksiköissä ja työ- ja päivätoiminnan kohteissa, sekä Espoon henkilöstöravintoloissa, nuorisotaloissa, kirjastoissa ja liikuntapaikoilla.

Työpaikat Kauniaisissa

Kauniaisissa työkohteitamme ovat muun muassa Hoivayksikkö Villa Breda sekä kotihoidon kohteet.

Työpaikat Järvenpäässä

Järvenpäässä kohteitamme ovat muun muassa Pihlavisto- ja Lehmustokoti, JUST terveyskeskussairaala, sekä kotihoidon kohteet.

Lisäksi tarjoamme työtä Järvenpäässä lastensuojelun ohjaajille.

Työpaikat Hyvinkäällä

Hyvinkäällä työkohteitamme ovat muun muassa Hyvinkään sairaala ja HUS-Kuvantaminen.

Hyvinkäällä voit työskennellä myös muun muassa Paavolan, Kultakehrän ja Kauniston palvelukeskuksissa, terveyskeskussairaalassa sekä neljässä eri kotihoidon tiimissä.

Lisäksi tarjoamme työtä Hyvinkäällä lastensuojelun ohjaajille.

Työpaikat Porvoossa

Porvoossa työkohteitamme ovat muun muassa Porvoon sairaala ja kotihoidon tiimit.

Työpaikat Tuusulassa

Tuusulassa työkohteitamme ovat Tuusulan kotihoito, kotisairaala, tehostettu asumispalvelu, vanhuspalvelut, vastaanotto-osastot, Tuusulan terveyskeskuksen vastaanotto- ja akuuttiosasto, sekä kotiutus- ja arviointiyksikkö.

Tuusulassa voit työskennellä myös viidessä eri kotihoidon tiimissä eri puolilla Tuusulaa. Lisäksi tarjoamme työtä Tuusulassa lastensuojelun ohjaajille.

Työpaikat muualla Uudellamaalla

Lisäksi Seure tarjoaa sosiaali- ja terveydenhuollon alan työtä muualla Uudellamaalla HUS-kohteissa ja Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän kohteissa, kuten esimerkiksi

  • Lohjallalla HUS Lohja -sairaalassa, terveyskeskuksissa ja kotisairaalassa
  • Tammisaaressa HUS Tammisaari -sairaalassa, terveyskeskuksissa ja kotisairaalassa
  • Kellokoskella HUS Kellokoski -sairaalassa, terveyskeskuksissa ja kotisairaalassa
  • Mäntsälässä terveyskeskuksissa ja kotisairaalassa
  • Nurmijärvellä terveyskeskuksissa ja kotisairaalassa
  • Pornaisissa terveyskeskuksissa

Lue lisää HUS sairaanhoitoalueista.

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.