Seuren työpaikat kaupungeittain ja alueittain

Hae työtä paikkakunnaltasi tai sinulle kätevien liikenneyhteyksien varrelta

Tarjoamme työtä yli 3 500 työkohteessa pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Alta voit lukea lisää työkohteistamme ja hakea työpaikkoja kaupungin mukaan.

Sosiaali- ja terveydenhuollon tehtävät

Sote-työpaikat Helsingissä

Seuren perusterveydenhuollon kohteita Helsingissä ovat kotihoito ja muistipalvelukeskukset, Malmin ja Suursuon sairaala sekä esimerkiksi kotisairaala ja terveysasemat.

Helsingissä työkohteitamme erikoissairaanhoidossa ovat muun muassa HUS-sairaalat Uusi lastensairaala, Meilahden sairaala, Kirurginen sairaala, Töölön sairaala ja Naistenklinikka. Muita HUS:n kohteitamme ovat Haartmanin ja Malmin päivystykset, HUS-Kuvantaminen ja HUSLAB. Lue lisää HUS sairaanhoitoalueista.

Sote-työpaikat Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella

Vantaalla ja Keravalla sosiaali- ja terveydenhuollossa työskennellään Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen kohteissa.

Vantaalla työkohteitamme ovat terveydenhuollossa muun muassa Peijaksen sairaala ja Vantaan sairaala, johon kuuluu Katriinan sairaalan lisäksi AKOS1 ja AKOS2 sekä kotisairaala.

Lisäksi kohteitamme ovat Vantaan kotona asumisen tuki, sisältäen Vantaan kotihoidon, vanhusten päivätoiminnan ja asiakasohjauksen, sekä Vantaan Erityisasuminen, sisältäen vanhusten hoivakodit ja palvelutalotoiminnan, sekä liikunta- ja kehitysvammaisten tuetun asumisen kohteita.

Sote-työpaikat Espoossa ja muualla Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella

Espoossa ja muualla Länsi-Uudellamaalla sosiaali- ja terveydenhuollossa työskennellään Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen kohteissa: Espoossa, Kirkkonummella, Kauniaisissa, Lohjalla, Raaseporissa, Karkkilassa, Inkoossa, Siuntiossa, Vihdissä ja Hangossa.

Espoossa työkohteitamme ovat terveydenhuollossa muun muassa Jorvin sairaala sekä Espoon sairaala, Espoon alueellinen kotihoito, muistipalvelukeskukset, kotisairaala ja terveysasemat. Kohteitamme Espoossa ovat myös Seniorineuvonta ja palveluohjausyksikkö Nestori.

Kirkkonummella, Kauniaisissa, Lohjalla, Raaseporissa, Karkkilassa, Inkoossa, Siuntiossa, Vihdissä ja Hangossa voit työskennellä kotihoidon sekä palveluasumisen ja hoivakotien kohteissa, lastensuojelun tehtävissä ja sairaaloiden vuodeosastoilla.

Esimerkiksi Kauniaisissa työkohteitamme ovat muun muassa Hoivayksikkö Villa Breda sekä kotihoidon kohteet.

Sote-työpaikat Porvoossa

Porvoossa työkohteitamme ovat muun muassa Porvoon sairaala ja kotihoidon tiimit.

Varhaiskasvatuksen, opetuksen ja palvelualojen tehtävät

Työpaikat Helsingissä

Helsingissä voit työskennellä Seuren kautta kouluissa ja päiväkodeissa opetuksen, varhaiskasvatuksen, puhtaanapidon ja ruokahuollon tehtävissä, sekä lastensuojelun kohteissa pääasiallisesti Lasten- ja nuorten vastaanottoyksiköissä. Helsingissä voit työskennellä myös vammaistyön kohteissa ryhmäkodeissa ja työ- ja päivätoiminnassa.

Lisäksi tarjoamme työtä Helsingin kaupungin henkilöstöravintoloissa, museoissa, kirjastoissa, kulttuuritaloissa ja työväenopistoilla.

Työpaikat Vantaalla

Vantaalla voit työskennellä Seuren kautta kouluissa ja päiväkodeissa opetuksen, varhaiskasvatuksen ja palvelualan tehtävissä. Tarjoamme työtä myös Vantaan sairaalan ravintokeskuksessa ja vanhainkotien ateriapalveluissa, sekä Vantaan henkilöstöravintoloissa, kirjastoissa, musiikkiopistoissa ja kulttuuritaloissa.

Työpaikat Espoossa

Espoossa voit työskennellä kouluissa, päiväkodeissa ja ryhmäperhepäiväkodeissa.

Tarjoamme työtä myös Espoon vammaispalveluiden asumisyksiköissä ja työ- ja päivätoiminnan kohteissa, sekä Espoon henkilöstöravintoloissa, nuorisotaloissa, kirjastoissa ja liikuntapaikoilla.

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.