Työpaikkakuvaukset – Ruokapalvelutyöntekijä

Ruokapalvelutyöntekijän työ

Valmistus- tai tuotantotehtaassa työskennellessä työpisteitä on useita; esivalmistus, kypsentäminen, ruoan jakaminen ja astianpesu. Ruokapalvelutyöntekijä saattaa avustaa ruoanvalmistuksessa, tehdä salaatteja, annostella ja jakaa ruokia, hoitaa astiahuollon sekä puhdistaa keittiötä ja laitteita.

Kuumennuskeittiössä työskennellessä työnkuvaan voi kuulua salaatin valmistusta, energialisäkkeiden (esimerkiksi perunat, riisi ja pasta) valmistusta, omavalvontaa, astiahuoltoa, keittiön puhtaanapitoa, linjaston hoitoa, tukkukuorman purkamista ja muita avustavia tehtäviä. Päiväkodissa työskennellessä ruokapalvelutyöntekijän työnkuva voi lisäksi pitää sisällään ryhmäkärryjen kattamista ja välipalan esille laittoa. Päiväkodin keittiössä iltapäivätiskin ja loppusiivouksen ajan ruokapalvelutyöntekijä saattaa työskennellä yksin.

Ruokapalvelutyöntekijän palkka: Palkat mahdollisine lisineen ilmoitetaan työpaikkailmoituksissamme.

< Ruokapalveluvastaava | Ruokapalvelutyöntekijä | Astiahuoltaja >