Työnhakijalle

Ruokapalveluvastaavan työ

Seuressa ruokapalveluvastaavan työkohteina ovat päiväkodit ja pienet koulut, jotka toimivat joko kuumennus- tai jakelukeittiöinä.

Keittiöissä valmistettavat ruoat vaihtelevat; niitä on ovat erikoisruokavaliot, aamu- ja välipala sekä lounaan lisäkkeet. Työpäivään kuuluu myös omavalvontaa, astiahuoltoa, leipomista, keittiön ja ruokasalin puhtaanapitoa, tarjoilulinjaston hoitoa, elintarvikkeiden vastaanottoa ja varastointia sekä muita avustavia tehtäviä.

Ruokailijoiden määrästä ja keittiön toiminnasta riippuen keittiöissä voi työskennellä yksi tai useampi henkilö, esimerkiksi niin, että toinen työntekijä avustaa tiskissä. Ruokapalveluvastaava voi siis työssään olla ainoa työkohteen ruokahuollosta vastaava henkilö.

Työllistyminen: Töitä on runsaasti tarjolla, joten työntekijä voi räätälöidä itselleen sopivan kokonaisuuden oman aikataulunsa mukaan. Työtä on tarjolla aina yhden päivän sijaisuuksista pidempiin työsuhteisiin. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin, kello 7–15 välille.

Ruokapalveluvastaavan palkka: Palkat mahdollisine lisineen ilmoitetaan työpaikkailmoituksissamme.

Soveltuva tausta: Alan työkokemus ja/tai alan tutkinto, esimerkiksi catering- ja ravintola-alan perustutkinto

Vaaditut luvat ja todistukset: Tutkinto- ja työtodistukset, hygieniapassi, salmonellatodistus, rikostaustaote.

TES / työehtosopimus:

Ruokapalveluvastaavan työpäivä: Lue vinkit onnistuneeseen keikkailupäivään