Tervetuloa Seureen juuri sellaisena kuin olet – osaaminen ratkaisee

Seuressa on tilaa juuri sinulle. Tule sellaisena kuin olet – arvostamme sinua ja osaamistasi. Meillä saat olla juuri sellainen kuin olet; ikään, kieleen, etnisyyteen, sukupuoleen tai seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta. Teemme rekrytointipäätöksemme aina ammatillisen osaamisen ja tehtävään sopivuuden perusteella.

Kun rekrytoimme joukkoomme uusia osaajia, kerromme aina, mitä osaamista, koulutusta tai kompetensseja työ edellyttää. Asetamme vain sellaisia vaatimuksia ja toiveita, joilla on merkitystä työtehtävän hoidossa.

Monimuotoinen joukko seurelaisia on voimavara

Seuressa olemme aidosti ylpeitä monimuotoisesta työyhteisöstämme. Meillä työskentelee monen ikäisiä, monenlaisista taustoista ja kulttuureista tulevia ihmisiä monenlaisissa elämäntilanteissa. Monimuotoisuus on työyhteisöämme rikastuttava asia.

Monenlaiset koulutustaustat ja työhistoriat ovat meille voimavara. Haluamme, että jokaisella seurelaisella on yhtäläiset mahdollisuudet uralla etenemiseen sekä itsensä ja työnsä kehittämiseen. Tarjoamme sinulle osaamisesi ja ammattitaitosi mukaan mahdollisuuksia koulutuksiin, uusiin työkohteisiin ja työtehtäviin.

Tietoa työyhteisöstämme

Vuonna 2021 Seuren kautta työskenteli 14 200 vuokratyöntekijää.

Seuren vuokratyöntekijöiden ikä- ja sukupuolijakauma vuonna 2021.
Seuren vuokratyöntekijöiden yleisimmät kansalaisuudet vuonna 2021.
Seuren vuokratyöntekijät toimialan mukaan vuonna 2021.