Haut syksyn keikkatöihin ovat auki

Syksyn keikkahaut ovat auenneet ja haussa on ammattilaisia monelle alalle sekä moniin eri tehtäviin. Toivommekin joukkoomme uusia innokkaita osaajia sekä vanhoja konkareita. Voit hakea kauttamme opetusalalle, palvelualalle tai varhaiskasvatusalalle.

Keikkatyö tarjoaa laajat mahdollisuudet työskennellä omaan elämääsi sopivassa rytmissä. Keikkaillessa voit pitää lomaa silloin kuin haluat ja työskennellä silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Meillä sinä päätät omasta työelämästäsi.

Syksy on tunnetusti kiireistä aikaa keikkarintamalla ja töitä on tarjolla runsaasti. Tutustu avoimiin tehtäviin ja hae keikkailemaan. Haemme parhaillamme ammattilaisia opetuksen, varhaiskasvatuksen ja palvelualojen tehtäviin.

Opetusala:

Palveluala:

Varhaiskasvatusala:

Joustava keikkatyö sopii moneen elämäntilanteeseen

Haluatko yhdistää työnteon ja muun elämäsi, olipa se sitten opiskelua, perhe-elämää, eläkkeellä oloa, harrastamista tai uuden uran pohtimista? Oletko rohkea erilaisissa työpaikoissa viihtyjä, tai haluatko keskittyä työssäsi olennaiseen, ilman muita työpaikkakuvioita? Silloin keikkatyö voi sopia sinulle.

Keikkatyöllä tarkoitetaan lyhytaikaista, usein vain yhden työvuoron tai muutaman päivän pituista työtä, ”keikkaa”. Keikkatyö tarjoaa enemmän joustavuutta ja vaihtoehtoja kuin perinteinen työ. Voit esimerkiksi tehdä itsellesi lyhyen työviikon, pitää työnteosta taukoa lukuloman aikana tai kerätä rahaa matkaa varten ylimääräisillä työvuoroilla tavallisen työsi lisäksi.

Työ tehdään vaihtuvissa työkohteissa. Lue Seuren vinkit onnistuneeseen työpäivään.

Tarve keikkatyöntekijälle voi syntyä esimerkiksi vakituisen työntekijän poissaolon vuoksi. Keikkatyön tarve voi tulla usein nopeasti, jopa saman työpäivän aamuna. Seuren OmaSeure-sovelluksen kautta työvuorot voi varata helposti sekä myös ilmoittaa omaan kalenteriin etukäteen, milloin on halukas tekemään vuoron tai mitkä päivät on varattu muuhun toimintaan.

Seuressa keikkatyössä palkka maksetaan kahdesti kuussa. Keikkatyössä ei kerry lomia, vaan lomaraha maksetaan aina palkan yhteydessä.

Seuressa on tarjolla keikkatyötä niin suomenkielisiin kuin myös ruotsinkielisiinkin työtehtäviin.

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.