Uusiin töihin Seuren perehdytysten kautta

Uudella alalla tai uudessa työpaikassa menestymiseen tarvitaan osaamista, soveltuvuutta ja motivaatiota. Monella on valmiuksia tehdä myös oman alan muita tehtäviä kuin mitä hän sillä hetkellä tekee, tai halua uusiin tehtäviin. Tervetuloa uusiin töihin Seuren perehdytyksen kautta!

Työn aloitus on usein haastavin kohta: Mitä tässä työssä ja tällä työpaikalla tehtäviin tarkalleen ottaen kuuluu? Työn aloituksessa auttaa oikea perehdytys.

Seure tarjoaa perehdytyksiä erilaisiin työtehtäviin. Perehdytykset eivät ole ammattiin valmistavaa koulutusta, vaan perehdytyksen kautta henkilö tutustuu Seuren työtehtävään ja saa valmiudet toimia keikkatyöntekijänä.

Seuren perehdytys sisältää lähiopetuspäiviä, harjoittelupäiviä työkohteissa sekä palautekeskustelun. Perehdytys toimii myös työnhakuprosessina. Perehdytyksen aikana arvioimme henkilön valmiuksia tehtävään ja varmistamme, että keikkatyön tekeminen sujuu.

Perehdytyksellä keikkatyöntekijä voi laajentaa tehtäväalaansa

Kaikki Seuren työtehtävät eivät vaadi ammattitutkintoa, vaan alan työkokemus ja soveltuvuus alalle riittää. Perehdytysten kautta voi myös hakea uusiin tehtäviin silloin, jos henkilö on alalle pätevä, mutta uuden alan työkokemusta ei ole vielä kertynyt.

Perehdytyksiä hoitotyöhön, ruokapalvelualalle ja puhtaanapitoon

Seure järjestää eri alojen perehdytyksiä muiden työntekijähakujen yhteydessä.  Perehdytyksiin haetaan samalla tavalla kuin mitä haetaan avoimiin työpaikkoihin.

Seure järjestää perehdytyksiä esimerkiksi lastanhoitotyöhön, ruokapalvelualalle sekä puhtaanapitoalalle. Lisäksi perehdytyksiä järjestetään lähihoitajille kotihoitoon.

Perehdytykset pähkinänkuoressa

  • Perehdytys on hyvä keino aloittaa työnteko silloin, jos motivaatio työhön on suuri mutta aiempaa työkokemusta ei ole.
  • Perehdytyksen kautta henkilö tutustuu Seuren työtehtävään ja saa valmiudet toimia keikkatyöntekijänä.
  • Perehdyty sisältää lähiopetuspäiviä, harjoittelupäiviä työkohteissa sekä palautekeskustelun. Perehdytys toimii myös työnhakuprosessina.
  • Perehdytyksiä järjestetään muun muassa lastenhoitotyöhön sekä keittiö- ja siivousalalle.
  • Osa perehdytyksistä on suunnattu Seuren nykyisille työntekijöille ja osa tulee hakuun Avoimiin työpaikkoihin.

Lue perehdytyksistä lisää.