Tutustumisen kautta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi – Haku auki!

Innostaako ajatus työskentelystä päiväkodissa lasten parissa, mutta sinulla ei ole alan muodollista koulutusta tai työkokemusta?

Tartu nyt tilaisuuteen, sillä rekrytoimme tutustumisen kautta uusia varhaiskasvatuksen lastenhoitajia tai avustajia 12.5.2023 saakka. Hakijalla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta alalta, soveltuvuus ja aito motivaatio työhön riittää.

Rekrytoimme päiväkotityöstä kiinnostuneita työnhakijoita työskentelemään pääkaupunkiseudun päiväkodeissa.

Alan koulutusta tai aikaisempaa kokemusta päiväkodissa työskentelystä ei vaadita, mutta edellytämme kokemusta varmaotteisesta toimimisesta lasten parissa. Tutustumisen kautta Seuren työntekijöiksi hakevilla on usein kokemusta lasten hoidosta tai ohjaamisesta, esimerkiksi lasten hoidosta perheissä, vapaaehtoistoiminnassa tai harrastusten kautta. Tärkeää on motivaatio ja sopivuus tehdä merkityksellistä työtä varhaiskasvatuksessa.

Toivomme tutustumishakuun kaikenikäisiä hakijoita, miehiä ja naisia. Hakijoiden tulee olla vähintään 18-vuotiaita.

Tutustumisjaksolla eväät arjen työhön

Tutustumisrekrytointiin sisältyy hakeminen, ennakkotehtäviä, keskusteleva haastattelu, kaksi tutustumispäivää päiväkodissa sekä loppukeskustelu. Tutustumisrekrytoinnissa hakijan soveltuvuutta alalle arvioidaan ja hän saa itse tutustua työhön ja päiväkodin arkeen ja miettiä, miten työ hänelle sopii.

Loppukeskustelun jälkeen teemme rekrytointipäätöksen. Työntekijäksi otetut henkilöt voivat työskennellä Seuren kautta päiväkodeissa keikkatyöntekijöinä tai kuukausipalkkaisina työntekijöinä.

Lue lisää:

Tutustu seurelaiseen

Keikkatyö käy huippu-urheilijankin kalenteriin

Kun Julia Jokinen katsoo kalenteriaan, hänen päivänsä näyttävät todella kiireisiltä. Huippu-urheilijan tavoitteellinen tekeminen yhdistettynä liikunnanohjaajan opintoihin vie valtaosan hänen ajastaan. Kiireiseen arkeen mahtuu myös työntekoa. LUE LISÄÄ >

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.