Perehdytyksen kautta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi – Haku auki!

Innostaako ajatus työskentelystä päiväkodissa lasten parissa, mutta sinulla ei ole alan muodollista koulutusta tai työkokemusta? Tartu nyt tilaisuuteen, sillä perehdytämme uusia osaajia varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi tai avustajaksi vielä vuoden 2019 aikana.

Seuressa perehdytämme tehtävästä kiinnostuneita työnhakijoita työskentelemään pääkaupunkiseudun päiväkodeissa. Aikaisempaa kokemusta päiväkodissa työskentelystä ei vaadita. Tärkeää on motivaatio ja sopivuus tehdä merkityksellistä työtä varhaiskasvatuksessa.

Perehdytyksellä eväät arjen työhön

Perehdytys on kestoltaan neljä päivää ja siihen sisältyy lähiopetusta ja harjoittelupäiviä perehdytyspäiväkodissa. Perehdytyksen jälkeen perehdytetyt voivat työskennellä Seuressa pääkaupunkiseudun päiväkodeissa keikkailevana lastenhoitajana tai avustajana.

Keikkatyö mukautuu moneen elämäntilanteeseen

Keikkatyö sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin ja työvuorot voi valita itse runsaasta tarjonnasta. Työ tehdään päiväkodeissa ja keikkatyöntekijä pääsee keskittymään tärkeimpään; lapsiin ja lasten päivittäiseen hoito- ja kasvatustyöhön.

Hakemillamme perehdytettävillä on aikaisempaa kokemusta lasten hoidosta tai ohjaamisesta, esimerkiksi lastenhoitajana perheissä, vapaaehtoistoiminnassa tai harrastusten kautta.

Lue lisää Seuren perehdytyksistä.