Hammashoitaja suun terveydenhuollon varahenkilöstöön

Hei hammashoitaja! Helsingin kaupungin suun terveydenhuollossa odotetaan sinua työkaveriksi. Työsuhde kestää vuoden 2024 loppuun saakka!

Hakuaika 03.06.2024 – 30.06.2024 Määräaikainen Sosiaali- ja terveydenhuolto Helsinki

Oletko suun terveydenhuollon ammattilainen ja toivot varmuutta sekä sopivasti vaihtelua työhösi? Saatat hyvinkin olla etsimämme uusi seurelainen!

Haemme nyt joukkoomme uusia hammashoitajia Helsinkiin yhdelle terveys- ja hyvinvointikeskuksen alueelle. Lue lisää ja hae heti! 

Seuren varahenkilöstön työntekijänä työskentelet kuukausipalkkaisessa työsuhteessa Helsingin kaupungin hammashoidossa. Monipuolinen hammashoitajan työnkuva sisältää hammaslääkärin avustamista, hoitohuoneen valmistelu- ja huoltotehtäviä sekä mahdollisesti myös asiakaspalvelua, välinehuoltoa ja ajanvarausta. 

Helsingissä on kuusi terveys- ja hyvinvointikeskuksen aluetta (Keskusta, Haaga, Pohjoinen, Kalasatama, Vuosaari sekä Myllypuro). Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti yhden alueen yhdessä hammashoitolassa. Työkohde saattaa vaihtua satunnaisesti, mutta työvuorosi tiedät aina etukäteen. Tehtävään saat hyvän perehdytyksen ja lämpimän vastaanoton. 

 

 ”Seuren kautta olen saanut mahdollisuuden säännölliseen, kuukausipalkkaiseen työhön varahenkilöstössä. Toimenkuva on ollut kattava ja luonut monipuolisen näköalan julkisen sektorin toimintaan.” – Risto, kiertävä varahenkilö hammashoito


Kiinnostuitko? Hienoa! Suunterveydenhuollon varahenkilön työ sopii sinulle, jos olet:

 • Hammashoitaja tai lähihoitaja, jolla on opinnoissaan suun terveydenhoidon suuntautuminen. Voit olla vastavalmistunut tai vaihtelua työhönsä kaipaava alan konkari.

 

Onhan sinulla myös:

 • Valviran terveydenhuollon rekisteröinti
 • Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot 
 • Riittävä suomen kielen taito työtehtävien hoitamiseksi
 • Jos sinulla ei vielä ole suun terveydenhuollon lääkehoitolupaa, voit suorittaa Denstal -verkkokurssin Seuren kautta ja antaa näytöt työsuhteen alussa
 • Mikäli et ole vielä suorittanut Apottikoulutusta, voit suorittaa myös sen Seuren kautta ennen työsuhteesi alkua
 • Tehtävässä edellytetään sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijöiltä voimassa olevaa rokotesuojaa sekä tuberkuloosiselvitystä (tartuntatautilaki § 48 ja § 55)

   

  Hammashoitajan varahenkilön työsuhde:

  • Työskentelyalueesi voi olla Keskustan terveys- ja hyvinvointikeskus, mutta myös jokin muu alue. Työskentelet alueella, jossa on suurin tarve pääsääntöisesti yhdessä hammashoitolassa ja tarvittaessa myös alueen muissa hammashoitoloissa. Voit kertoa hakemuksellasi millä alueella haluaisit työskennellä.
  • Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja päättyy 31.12.2024. Työsuhteen pituus voidaan sopia toiveidesi mukaan.
  • Viikkotyöaika on 38,25 tuntia ja työsi on pääosin päivätyötä, maanantaista perjantaihin. Iltavuoroja voi olla satunnaisesti. 
  • Palkka sijoittuu välille:  2 843,94- 3 128,33 €/kk. Lisäksi maksamme mahdolliset vuorotyölisät (AVAINTES). Työskentely vaihtelevissa hammashoitoloissa on huomioitu palkassa. 
  • Seure toimii työsuhteen työnantajana ja vastaa palkanmaksusta sekä muista työnantajan velvollisuuksista.
  • Tarjoamme sinulle työterveyshuollon sekä hyvät työsuhde-edut yli 3 kuukauden mittaisessa työsuhteessa. Työsuhde-edut sisältävät hyvinvointi-, kulttuuri-, liikunta- ja työmatkaedun (ePassi Flex).

  Seuressa työsuhdeasioita hoidetaan älypuhelimella OmaSeure sovelluksen kautta. OmaSeure sovelluksen voi ladata maksutta älypuhelimille.

  Täytä nopea hakulomake ja kerro meille osaamisestasi sekä miksi sinä olisit hyvä valinta tähän tehtävään! Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti, kun sopivat henkilöt ovat löytyneet.

  Jos olet jo Seuren vanha tuttu ja työskennellyt meillä viimeisen viiden vuoden aikana, voit hypätä uuden työhakemuksen yli ja aloittaa tilanteesi kartoittamisen täyttämällä tämä lomake.

  Jos sinulla herää kysyttävää hakuvaiheessa, soita meille numeroon 09 329 73300 ma-to klo 10-12 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@seure.fi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

   Hakemustasi odottaen

  seurelaiset

  Töitä ihmisille, joilla on elämä.

  Seure tarjoaa sinulle mielekkään tavan tehdä töitä. Voit keikkailla silloin kun haluat tai rakentaa elämääsi sopivan urapolun. Meillä sinä päätät työelämästäsi.

  Tee hakemus, uusi työ odottaa sinua.