Lähihoitaja – perehdytys kotihoito

Lähihoitaja, oletko kiinnostunut liikkuvasta ja itsenäisestä työstä? Haluatko löytää elämääsi sopivia työkuvioita? Lue lisää ja hae nyt kotihoidon perehdytykseen!

Hakuaika 02.04.2024 – 30.06.2024 Perehdytys Sosiaali- ja terveydenhuolto Espoo Hanko Helsinki Inkoo Lohja Raseborg

Hei lähihoitaja! Oletko kiinnostunut uusista työmahdollisuuksista kotihoidossa? Kiinnostaako sinua hoitotyö, jossa on tarpeeksi draivia ja jossa pääset kehittämään osaamistasi?


Laajenna työmahdollisuuksiasi ja hae nyt suosittuun kotihoidon perehdytykseemme  Helsinkiin tai Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella Espooseen, Lohjalle, Raaseporiin, Inkooseen tai Hankoon!

Käytännön perehdytys kestää 2- 4 päivää. Perehdytys järjestetään arkipäivinä sinulle sopivalla kotihoidon alueella. Perehdytyksen jälkeen sovimme sinulle heti työvuoroja kotihoitoon.

Perehdytyksen jälkeen voit keikkailla joustavasti oman aikataulusi mukaan, valiten haluamasi työvuorot runsaasta tarjonnastamme. Työvuoroja on eniten tarjolla arkipäivisin. Jos sinulla ei vielä ole lääkehoitolupaa, voit suorittaa palkallisen koulutuksen Seuressa.

 

Hae mukaan perehdytykseen, jos olet:

 • Lähihoitaja, jolla on aikaisempaa kokemusta 5-10 vuoden sisältä esimerkiksi palvelutalossa tai sairaalassa työskentelystä 
 • Lähihoitaja, jolla aiemmasta kotihoidon työkokemuksesta on yli 10 vuotta aikaa
 • Sairaanhoitaja, jolla ei ole kotihoidon aiempaa kokemusta, mutta haluat työskennellä lähihoitajan vuoroissa

 

Onhan sinulla myös?

 • Sosiaali- ja terveydenhuollon Valvira-rekisteröinti
 • Työtehtävien hoitamiseen riittävä suomen kielentaito. Raaseporin ja Hangon alueella ruotsin kielen osaaminen on eduksi.
 • Aitoa kiinnostusta ja sitoutumista työskentelyyn kotihoidossa
 • Kykyä itsenäiseen työhön
 • Tehtävässä edellytetään sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijöiltä voimassa olevaa tuberkuloosiselvitystä (tartuntatautilaki § 55)
 • Länsi-uudenmaan alueella edellytetään ajokorttia
 • Helsingissä työskentelyyn Apotti-osaaminen ja todistus suoritetusta Apotti-koulutuksesta. Jos et ole vielä käynyt Apotti-koulutusta, voit suorittaa sen Seuren kautta.
 • Helsingissä työskentelyyn LOVe/LOP-pohjainen lääkehoitolupa. Voit suorittaa myös lääkehoitoluvan Seuren kautta, jos sinulla ei vielä ole sitä.

  

Palkkaus:

 • Valmistuneet, lääkehoitoluvattomat lähihoitajat: palkka sijoittuu välille 17,27 €/h – 19,00 €/h
 • Valmistuneet, lääkehoitoluvalliset lähihoitajat:  palkka sijoittuu välille 17,76 €/h – 19,54 €/h

  Palkan lisäksi maksamme aina mahdolliset vuorotyölisät sekä 9–14 % lomakorvausta työkokemuksen mukaan. Katso tarkemmin, mistä palkkasi koostuu täältä.
   

  Uusi työ odottaa sinua!

  Täytä hakulomakkeemme ja kerro meille kokemuksestasi ja osaamisestasi tarkemmin!

  Suosittelemme myös liittämään CV:n hakulomakkeen loppuun “Lataa CV” -kohdasta.

  Seuressa työsuhdeasioita hoidetaan älypuhelimella OmaSeure sovelluksen kautta. OmaSeure sovelluksen voi ladata maksutta älypuhelimille.

  ****

  Jos olet jo Seuren vanha tuttu ja työskennellyt meillä viimeisen viiden vuoden aikana, voit hypätä uuden työhakemuksen yli ja aloittaa tilanteesi kartoittamisen täyttämällä tämä lomake.

  ****

  Jos sinulla herää kysyttävää hakuvaiheessa, soita meille numeroon 09 329 73300 ma-to klo 10-12 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@seure.fi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

    

  Hakemustasi odottaen,

  Seuren rekrytoijat 

  Töitä ihmisille, joilla on elämä.

  Seure tarjoaa sinulle mielekkään tavan tehdä töitä. Voit keikkailla silloin kun haluat tai rakentaa elämääsi sopivan urapolun. Meillä sinä päätät työelämästäsi.

  Tee hakemus, uusi työ odottaa sinua.