Sairaanhoitaja ja -opiskelija – Erikoissairaanhoito

Haluatko löytää elämääsi sopivia työkuvioita? Lue lisää ja hae nyt!

Hakuaika 01.04.2024 – 30.06.2024 Keikkatyö Sosiaali- ja terveydenhuolto Espoo Helsinki HUS Hyvinkää Lohja Porvoo Vantaa

Hei sairaanhoitaja tai opiskelija! Haluatko vapautta ja vaihtelua? Tartu mahdollisuuteen työskennellä erikoissairaanhoidon monipuolisissa tehtävissä ja tule mukaan turvaamaan laadukasta hoitotyötä!

 


Haemme tällä hetkellä työntekijöitä HUS:n sairaaloihin Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle ja Porvooseen sekä Psykiatriakeskukseen ja Ohkolan sairaalaan. Tarjolla on runsaasti monipuolisia ja mielenkiintoisia töitä muun muassa sisätautien vuodeosastoilla, päivystyksessä ja akuuttipsykiatriassa.

 

Kohteesta riippuen töitä on tarjolla sekä valmistuneille sairaanhoitajille – myös terveydenhoitajat, kätilöt, ensihoitajat – että näiden alojen opiskelijoille!

 

Keitä etsimme?

 • Sairaanhoitajia (tai terveydenhoitajia, kätilöitä, ensihoitajia), joilla on keikkakohteeseen soveltuvaa aikaisempaa työ- tai harjoittelukokemusta
 • Sairaanhoitajaopiskelijoita (tai terveydenhoitaja-, kätilö-, ensihoitajaopiskelijoita), joilla on erikoissairaanhoidon harjoittelu suoritettuna sekä riittävää osaamista erikoissairaanhoidossa työskentelyyn 


Onhan sinulla?

  • Valviran myöntämä oikeus harjoittaa terveydenhuollon ammattia (koskee valmistuneita)
  • Osaamista tai koulutus Apotti-potilastietojärjestelmästä
   • Voit myös kouluttautua Seuren kautta!
  • LOVe-verkkokurssien suoritukset tai HUSn IV-lupa näyttöineen

   • Valmistuneilla mahdollisuus osallistua koulutukseen Seuren kautta!
  • Sairaanhoitajasijaisuuksia varten pääosin vähintään 140 opintopistettä
  • Tehtävässä edellytetään sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijöiltä voimassa olevaa rokotesuojaa sekä tuberkuloosiselvitystä (tartuntatautilaki § 48 ja § 55).

   Palkkaus:

   • Valmistuneet: palkka sijoittuu välille 18,21 €/t – 20,03 €/t
   • Opiskelijat: palkka sijoittuu välille 16,96 €/t – 18,66 €/t

    Palkan lisäksi maksamme aina mahdolliset vuorotyölisät sekä 9–14 % lomakorvausta työkokemuksen mukaan. Katso tarkemmin, mistä palkkasi koostuu täältä

    Sanotko joo?

    Täytä hakulomakkeemme ja kerro meille kokemuksestasi ja osaamisestasi tarkemmin!

    ****

    Jos olet jo Seuren vanha tuttu ja työskennellyt meillä viimeisen viiden vuoden aikana, voit hypätä uuden työhakemuksen yli ja aloittaa tilanteesi kartoittamisen täyttämällä tämän lomakkeen.

     

    ****

    Jos sinulla herää kysyttävää hakuvaiheessa, soita meille numeroon 09 329 73300 ma-to klo 10-12 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@seure.fi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

    Hakemustasi odottaen,

    Seuren rekrytoijat

    Töitä ihmisille, joilla on elämä.

    Seure tarjoaa sinulle mielekkään tavan tehdä töitä. Voit keikkailla silloin kun haluat tai rakentaa elämääsi sopivan urapolun. Meillä sinä päätät työelämästäsi.

    Tee hakemus, uusi työ odottaa sinua.