Varhaiskasvatuksen opettaja Kanteleen päiväkotiin

Hei! Sinua tarvitaan Kanteleen päiväkodissa! Lue lisää ja hae mukaan, haluamme juuri sinut!

Hakuaika 15.05.2024 – 26.05.2024 Määräaikainen Varhaiskasvatus Helsinki

Olisitko sinä seuraava seurelainen ja kiinnostunut työskentelemään määräaikaisessa kuukausipalkkaisessa työsuhteessa varhaiskasvatuksen opettajana? 

Kuninkaantammen alueella sijaitsevassa päiväkoti Kanteleen toimipisteessä Ultramariinikujalla on neljä varhaiskasvatuksen opettajan tehtävää avoinna.

Ultramariinikujan toimipiste on uusi työyhteisö, jossa toiminnan keskiössä on lapsilähtöisyys ja turvallinen arki kaikille. Varhaiskasvatuksen opettajana pääset suunnittelemaan, toteuttamaan ja arvioimaan pedagogista toimintaa monipuolisesti. Olet turvallinen aikuinen ryhmäsi lapsille, ja mukana päivittäisessä arjessa.

Tästä pääset lukemaan päiväkodista lisää

 

Työt sijoittuvat ajalle 5.8.-20.12.2024 (kaksi tehtävää) ja 5.8.2024-30.5.2025 (kaksi tehtävää). Työsuhteen aloitus, kesto sekä viikkotyöaika ovat myös tarvittaessa sovittavissa tilanteesi mukaan. 

Katso ja lue lisää varhaiskasvatuksen opettajan työtehtävästä.

Tiesithän, että seurelaisena pääset monien työmahdollisuuksien äärelle, sillä näet kotisivuillamme olevia työpaikkailmoituksia kattavamman määrän erilaisia avoimia työpaikkoja. Mikäli olet jo Seuren työntekijä, hae työpaikkaa sisäisellä haulla OmaSeure mobiilisovelluksen kautta. 

Mikäli työskentelystäsi Seurella on kulunut alle viisi vuotta tai olet jo Seuren työntekijä ja haluat laajentaa osaamistasi, aloita tilanteesi kartoittaminen täyttämällä tämä lomake.

Mitä toivomme sinulta:

 • Sinulla on varhaiskasvatuksen opettajan tutkinto tai sosionomin tutkinto, johon sisältyy 60 opintopistettä varhaiskasvatuksen opintoja. 
 • Voit myös olla alan opiskelija (kasvatustieteen kandidaatti/sosionomi).
 • Sinulla on varhaiskasvatuksen opettajan työkokemusta päiväkodista
 • Sinulta löytyy pedagogista osaamista ja olet valmis ottamaan vastuun lapsiryhmän päivittäisen toiminnan toteutuksesta
 • Työyhteisön jäsenenä olet aktiivinen ja pidät tiimityöstä
 • Sinulla on työtehtävän hoitamiseen riittävä suomen kielen taito
 • Edellytämme nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitetun rikosrekisteriotteen
 • Edellytämme hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä (tartuntatautilaki § 55) kaikilta, jotka työskentelevät alle kouluikäisten lasten kanssa.

 

Tietoja työsuhteesta:

 • Työsuhde: 5.8.-20.12.2024 (kaksi tehtävää) ja 5.8.2024-30.5.2025 (kaksi tehtävää)
 • Viikkotyöaika on 38,25 t/vko
 • Työkohteen sijainti: Ultramariinikuja 8, Helsinki
 • Huolehdimme työnantajan velvollisuuksista ja palkanmaksusta, jotta sinä voit rauhassa keskittyä itse työhön
 • Kaikki työsuhteeseen liittyvät asiat hoidat kätevästi OmaSeure-sovelluksen avulla älypuhelimellasi. Sovellus on ilmainen ja ladattavissa sovelluskaupasta
 • Kuukausipalkkaisessa työsuhteessa (viikkotyöaika 38,25h/vk) palkka sijoittuu välille 2761,72€/kk-2944,54€/kk
 • Lisäksi maksamme mahdolliset palkanlisät
 • Saat hyvät työsuhde-edut käyttöösi, mikäli työsuhteesi kesto on vähintään kolme kuukautta ja viikkotuntimäärä vähintään 20 tuntia. Työsuhde-edut sisältävät työterveyshuollon sekä hyvinvointi- kulttuuri- liikunta- ja työmatkaedun (ePassi Flex)


  *****

   

  Mikäli jokin asia mietityttää sinua tai sinulla herää kysyttävää, ota ihmeessä yhteyttä meihin! Soita numeroon 09 329 73300 ma-to klo 10-12 tai laita viestiä osoitteeseen rekrytointi@seure.fi. Vastailemme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.

   

  Täytä työhakemus ja jää rauhassa odottelemaan, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian joko puhelimitse tai sähköpostitse! Jos olet kiinnostunut useammasta tehtävästä, voit kertoa sen hakemuksellasi, yksi hakemus riittää.

    

  Tehtävät täytetään heti, kun sopivat henkilöt ovat löytyneet.

   

  Hakemustasi innolla odottaen

  seurelaiset

   

   


  Töitä ihmisille, joilla on elämä.

  Seure tarjoaa sinulle mielekkään tavan tehdä töitä. Voit keikkailla silloin kun haluat tai rakentaa elämääsi sopivan urapolun. Meillä sinä päätät työelämästäsi.