Vuoden 2019 paras ruotsinkielinen työkohde – daghemmet Timotej

Vantaan Myyrmäessä sijaitseva daghemmet Timotej nappasi tänä vuonna palkinnon parhaana ruotsinkielisenä työkohteena.

Seurelaiset ovat jo toistamiseen äänestäneet mielestään vuoden parhaat työkohteet. Vuoden paras työkohde- kampanjalla haluamme palkita työkohteita, joissa hyvä vastaanotto ja positiivinen suhtautuminen seurelaisiin toteutuu. Vuoden 2019 paras työkohde palkinto annetaan tunnustuksena vuokrahenkilöstön hyvästä kohtelusta ja työhyvinvoinnin edistämisestä. Äänestyksen perusteluissa toistuu samat tärkeät teemat: hyvä perehdytys, tasa-arvoinen kohtelu, hyvä yhteishenki, tunne porukkaan kuulumisesta ja palautteen saaminen omasta työstä. Kiitos kaikille 1407 äänensä antaneelle seurelaiselle!

Palkintoa jakamassa oli Seurelta (vasemmalta oikealle) asiakasvastaava Saga Hienonen, päiväkodin johtaja Marika Ehn, Krista Etelämäki ja ruotsinkielisten palveluiden johtaja Anders Vikström.

”Ilmapiiri on lämmin ja vastaanottavainen sijaisia kohtaan. Kohteessa perehdytettiin hyvin, eikä jätetty yksin. ”

”Paras työporukka.”

Mieletön ilmapiiri sekä iloinen ja hyväntahtoinen tunnelma

Päiväkodin johtaja Marika Ehn pohtii voiton johtuvan hyvästä työporukasta, iloisesta ja hyväntahtoisesta ilmapiiristä ja kiittämisen kulttuurista.”Meillä on todella pohdittu, miten sijaiset otetaan vastaan. Mietimme tulevan päivän kokonaisuutena, jotta se sujuisi mahdollisimman hyvin myös sijaisten näkökulmasta. Seuren sijaisille kerrotaan aamulla päivän ohjelma ja tulevat tapahtumat.”, Ehn kertoo.

Päiväkodin johtaja Marika Ehn arvelee Timotejn voiton johtuvan hyväs
ilmapiiristä ja kiittämisen kulttuurista. Keikkatyöntekijöiden työpanosta arvostetaan.

Ilmapiiri ja henkilöstön kesken vallitseva hyvä tunnelma on myös seurelaisen veikkaus voiton syyksi

Maija- Liisa Huttunen työskentelee daghemmet Timotejssä kiertävänä lastenhoitajana vaihdellen viidessä eri lapsiryhmässä tarpeen mukaan. Vuoden paras työkohde voiton hän uskoo johtuvan mukavasta henkilökunnasta, työilmapiiristä ja tunnelmasta. Maija- Liisalla on myös Seurelle terveisiä: ”Olen tyytyväinen Seuren palveluihin ja tekemäänne kehitystyöhön. Hyviä ja työntekijän elämää helpottavia uudistuksia ovat etenkin asiakaspalvelurobotti Seppo ja sairauslomien käsittely tekstiviestillä”, Huttunen kiittelee.

Maija- Liisa Huttunen kiittelee Timotejn ilmapiiriä ja Seuren tekemää kehitystyötä.
Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.