Kesätöihin vammaistyöhön Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle

Tule kesätyökaveriksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen vammaistyöhön!

Hakuaika 15.04.2024 – 15.05.2024 Määräaikainen Sosiaali- ja terveydenhuolto Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Hei sinä lähihoitaja, joka mietit mihin suunnata kesäksi töihin! Suuntaa Seurelle!

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen vammaistyön työkohteet odottavat sinua kesätyökaveriksi! 
 

Voit olla konkari tai juuri urasi alussa, tule rohkeasti kesäksi vammaistyön työtehtäviin! Haemme lähihoitajia, joilla on kokemusta vammaistyöstä sekä lääkehoidon toteuttamisesta. Meillä on tarjolla eri mittaisia työsuhteita Ryhmäkoti Norpassa, Kastanjakujan asumisyksikössä, Ruusuhaan asumisyksikössä, Vallinojan asumisyksikössä ja Martinlaaksonkujan asumisyksikössä. Pyrimme räätälöimään työsuhteen juuri sinulle sopivaksi.

Työkohteissa pääset tekemään arvokasta työtä asiakkaiden parissa, avustaen heitä arjen toiminnoissa. Työskentely painottuu arjen askareissa avustamiseen, hoitotoimenpiteisiin ja yksilölliseen ohjaustyöhön. Työssä tuet asiakkaiden oman näköistä ja aktiivista arkea, toimintakykyä edistäen. Sinulla on joka päivä tukenasi tiimin kokeneet työkaverit. Työkohteissa olet tärkeä osa moniammatillista tiimiä, jolta saat tarvittavaa apua ja tukea. 

Viime vuoden kesätyöntekijöiden palautteiden mukaan työkohteet panostavat hyvään perehdytykseen ja lämpimään vastaanottoon. Valtaosa viime kesän työntekijöistä menisi näihin kohteisiin myös uudelleen.

Hae siis mukaan, paikkoja on rajoitetusti!

Me Seuressa tarjoamme sinulle:

  • Työskentelykohteen Ryhmäkoti Norpassa, Kastanjakujan asumisyksikössä, Ruusuhaan asumisyksikössä, Vallinojan asumisyksikössä tai Martinlaaksonkujan asumisyksikössä
  • Työsuhteen, joka sijoittuu aikavälille 15.4.-1.9.2024
  • Työajan, joka on: 38,25 t/vko. Jos olet kiinnostunut osa-aikaisesta työajasta, kerro siitä hakemuksellasi. Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä (sisältäen viikonloppuvuoroja).
  • Huolehdimme työnantajan velvollisuuksista ja palkanmaksusta, jotta sinä voit rauhassa keskittyä tärkeään työhösi. Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella ja Seurella on käynnissä Kenttärooli-projekti, joka tarjoaa myös kesätyöntekijöille entistä parempaa työsuhteen hoitoa.
  • Lähihoitajan palkka sijoittuu välille 2 689,39 – 2958,33 €/kk
  • Maksamme myös aina mahdolliset vuorotyölisät (AVAINTES)
  • Työhyvinvointisi tueksi yli 3 kuukauden työsuhteessa työterveyshuoltomme ja ePassin monipuolisen kulttuuri-, liikunta- hyvinvointi- ja työmatkaedun
  • Mahdollisuuden käydä Apotti-asiakastietojärjestelmäkoulutus
  • Mahdollisuuden suorittaa lääkehoitoluvat, jos olet valmistunut lähihoitaja tai sairaanhoitaja

 Tässä vielä, mitä toivomme sinulta: 

  • Olet valmistunut lähihoitaja
  • Sinulla on aikaisempaa työ- tai harjoittelukokemusta vammaistyöstä

Onhan sinulla myös:

  • Valviran sosiaali- sekä terveydenhuollon rekisteröinti 
  • LOVe-pohjainen lääkehoitolupa. Jos sinulla ei ole lääkehoitolupaa, sitoudut suorittamaan sen työsuhteen alussa. LOVe-teoriaosuudet voi suorittaa kauttamme ennen työsuhteen alkua.
  • Sote-ammattikortti (VRK-kortti)
  • Osaamista Apotti-asiakastietojärjestelmän käytössä
  • Työtehtävien hoitamiseen riittävä suomen kielen taito
  • Edellytämme kaikilta sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijöiltämme voimassa olevaa rokotesuojaa sekä tuberkuloosiselvitystä (tartuntatautilaki § 48 ja § 55)


Täytämme kesän työpaikat heti sopivien uusien seurelaisten löydyttyä. Toimi siis nopeasti ja täytä helppo hakulomakkeemme!

Jos jokin asia mietityttää sinua tai sinulla herää kysyttävää, ota ihmeessä yhteyttä meihin! Soita numeroon 09 329 73300 ma-to klo 10-12 tai laita viestiä osoitteeseen rekrytointi@seure.fi. Vastailemme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.

Jos olet jo Seuren vanha tuttu ja työskennellyt meillä viimeisen viiden vuoden aikana, voit hypätä uuden työhakemuksen yli ja aloittaa tilanteesi kartoittamisen täyttämällä tämä lomake.

Jos olet jo Seuren työntekijä, hae työtehtäviin sisäisen haun kautta OmaSeuressa. OmaSeuren kesätyöhauista löydät tekstin: Tässä työsuhteessa on mahdollisuus saada erillinen kesätyön rekrytointibonus.

Aurinkoista kesän odotusta ja kuulemisiin! 

Terveisin Seurelaiset
 

Töitä ihmisille, joilla on elämä.

Seure tarjoaa sinulle mielekkään tavan tehdä töitä. Voit keikkailla silloin kun haluat tai rakentaa elämääsi sopivan urapolun. Meillä sinä päätät työelämästäsi.

Tee hakemus, uusi työ odottaa sinua.