Keski-Uusimaa

Keski-Uudellamaalla aiemmin melko tuntemattomana toimijana Seure panosti työntekijöiden siirtymisen ja rekrytoinnin lisäksi tunnettuuteeen ja asiakassuhteiden rakentamiseen.

Seuren toiminta laajentui Keski-Uudellemaalle

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä tuli Seuren omistajaksi ja asiakkaaksi 1.1.2019. Kuntayhtymän muodostavat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Alueen kunnista Seurelle työskentelemään siirtyi noin 450 työntekijää. Muutoksen myötä uusia työskentelymahdollisuuksia avautui myös Seuren muille työntekijöille.

Uusien työntekijöiden rekrytointi Keski-Uudenmaan kuntien alueelle aloitettiin heti alkuvuodesta ja joulukuussa alueella työskenteleviä seurelaisia oli jo lähes 1 500. Seure myös perusti helmikuussa uuden sivutoimipisteen Hyvinkäälle.

Keski-Uudellamaalla aiemmin melko tuntemattomana toimijana Seure panosti myös tunnettuutensa lisäämiseen alueella sekä asiakassuhteiden rakentamiseen ja tarpeiden ymmärtämiseen. Seure osallistui vuoden aikana yli kahteenkymmeneen rekrytointitapahtumaan ja vakiinnutti paikkansa merkittävänä työllistäjänä alueella. Asiakkaiden suuntaan Seure loi toimivat suhteet ja käytännöt sekä pohjan yhteistyölle ja kehittämiselle.

Vuoden 2019 aikana Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymälle tuotettiin perinteisen henkilöstövuokrauksen lisäksi muita palveluja, kuten sijoittelupalvelu ja kiertävä varahenkilöstö. Seure auttoi myös alueen kesätyörekrytoinneissa sekä kehitti yhdessä asiakkaan kanssa työvuorosuunnittelupilottia, johon liittyvä kokeilu käynnistyi loppuvuodesta.