Ruokahuollon ja puhtaanapidon osaaja, tienaa bonuksia palvelualojen tehtävistä Länsi-Uudellamaalla

Tienaa palkan päälle 200-700 Eur rekrytointipalkkio

Huomaathan: Seuren nykyiset työntekijät hakevat sisäisessä haussa ja viimeisten viiden vuoden sisällä Seuressa aikaisemmin työskennelleet voivat hakea tehtäviin palaajina. Kauemmin kuin 5 vuotta sitten työskennelleet hakevat uusina hakijoina.

Kiinnostaako vaihteleva työ kiertävänä työntekijänä, mutta kuukausipalkkaisen varmuudella? Palkitsemme nyt 200-700 Eur rekrytointipalkkiolla Länsi-Uudenmaan palvelualojen työntekijöitä uusista pidemmistä työsuhteista. Haluamme sitouttaa uusia ja vanhoja seurelaisia pidempiin työsuhteisiin ja auttaa löytämään uusia tehtäviä hyvinvointialueella.

Haemme nyt kuukausipalkkaisiin tehtäviin laitoshuoltajia ja ruokapalvelutyöntekijöitä.

Rekrytointipalkkio lyhyesti

 • Rekrytointipalkkio on tarjolla uusiin työsuhteisiin Espoossa, Kirkkonummella, Kauniaisissa, Raaseporissa, Hangossa, Siuntiossa, Lohjalla, Vihdissä tai Karkkilassa
 • Palkkion voi tienata 1.1.2023-31.3.2023 alkavista työsuhteista
 • Rekrytointipalkkion kertyminen
  • Aloituspalkkio = 200 €
  • Jatkopalkkio:
  • 1 kk = 100 €
  • 2 kk = 300 €
  • 3 kk = 400 €
 • Palkkion suuruus määräytyy suhteessa työaikaprosenttiin
 • Aloituspalkkio maksetaan, kun työsuhdetta takana 4 viikkoa. Jatkopalkkio maksetaan, kun työsuhde on suoritettu sovitusti loppuun.
 • Rekrytointipalkkio on tarjolla sekä uusille työnhakijoille että Seuren nykyisille työntekijöille. Nykyiset työntekijät saavat palkkion (myös aloituspalkkion) myös jo voimassa olevista työsuhteista. Seuren nykyiset työntekijät hakevat sisäisessä haussa.

Rekrytointipalkkio – Kysymyksiä & vastauksia

Mistä tehtävistä bonuksen saa?

Rekrytointipalkkio on tarjolla määräaikaisiin palvelualan tehtäviin Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella. Tällä hetkellä haemme alueelle määräaikaisiin työsuhteisiin laitoshuoltajia sekä ruokapalvelutyöntekijöitä työskentelemään terveyskeskuksissa, seniorikeskuksissa, palvelutaloissa ja vanhainkodeissa sekä muissa kohteissa. Työpaikkailmoituksissa on maininta siitä, että tehtävästä voi tienata rekrytointipalkkion.

Miten ja milloin rekrytointipalkkio maksetaan?

Aloituspalkkio maksetaan, kun työsuhdetta takana 4 viikkoa, palkanmaksun yhteydessä. Jatkopalkkio maksetaan, kun työsuhde on suoritettu sovitusti loppuun, palkanmaksun yhteydessä.

Kertyykö rekrytointipalkkio tehtyjen työkuukausien mukaan? Entä, jos sairastun tai työsuhde jää sovittua lyhyemmäksi?

Palkkion suuruus määräytyy toteutuneen työssäolojakson perusteella. Jos työssäolojakso keskeytyy tai lyhenee alkuperäisestä suunnitelmasta, palkkio määräytyy siis sen mukaan, kuinka monta päivää ehdit työskentelemään ennen keskeytymistä.

Milloin työtä pitää hakea saadakseen rekrytointipalkkion?

Hakea voit vaikka heti, palkkio maksetaan 1.1.2023– 31.3.2023 alkavista työsuhteista.

Maksetaanko rekrytointipalkkiota, jos tekee lyhyempää työaikaa, esim. 80 % työviikkoa?

Maksetaan. Palkkio määräytyy sekä työaikaprosentin että työssäolojakson pituuden perusteella.