Keikoista ja kesätöistä runsaat bonukset Länsi-Uudellamaalla!

Keikkaile keväällä Seuren kautta ja tienaa keikkailubonuksia!

Huomaathan: Seuren nykyiset työntekijät hakevat sisäisessä haussa ja viimeisten viiden vuoden sisällä Seuressa aikaisemmin työskennelleet voivat hakea tehtäviin palaajina.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella Seuren kautta 1.4.–31.5. tehdyistä perusterveydenhoidon keikoista tarjoamme nyt 10 ensimmäisestä keikasta 500 Euron bonuksen.

Keikkailubonus lyhyesti

  • Maksamme bonusta keikoista, jotka tehdään ajalla 1.4.-31.5.2023.
  • Bonuksen 500 Eur tienaat 10 työvuorosta. Bonuksen voi tienata vain kerran.
  • Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen keikat tehdään työkohteissa Espoossa, Vihdissä, Siuntiossa, Inkoossa, Karkkilassa, Lohjalla, Raaseporissa, Hangossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella.
  • Keikat voivat olla sote-alan perusterveydenhuollon keikkoja (tehtäviä on tarjolla lähihoitajille, sairaanhoitajille, hoiva-avustajille, terveydenhoitajille, vammaistyön ohjaajille sekä sote-alan opiskelijoille) sekä palvelualan keikkoja, kuten esimerkiksi ruokapalvelun tai laitoshuollon tehtäviä. Tärkeintä on, että työt tehdään Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen kohteissa. (Siis esimerkiksi HUS Espoon sairaala ei ole ole hyvinvointialueen kohde.)
  • Bonukset maksetaan 30.6.2023.

Seuren työntekijät voivat varata bonuksellisia keikkoja OmaSeuresta jo nyt, bonuskeikkojen laskenta alkaa 1.4. Tartu rohkeasti sekä tuttuihin että uusiin tehtäviin ja löydä omat uudet suosikkikohteesi!

Länsi-Uudenmaan keikkailubonus – Kysymyksiä & vastauksia

Keitä Seuren keikkailubonus koskee?

Keikkailubonus koskee sekä Seuren uusia, että nykyisiä työntekijöitä, kun keikat on tehty Seuren kautta ajalla 1.4.-31.5.2023 Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella.

Täytyykö bonusta hakea tai sen täyttymisestä ilmoittaa Seurelle?

Bonuksen saa automaattisesti, kun sen ehdot täyttyvät.

Voinko tehdä keikat itselle tuttuihin paikkoihin, esimerkiksi Espooseen?

Ilman muuta voit tehdä keikkoja myös Espooseen. Bonus maksetaan Länsi-Uudenmaan alueella keikkailtaessa kaikkien kuntien alueella. Käy kokeilemassa myös uusia työkohteita Vihdissä, Siuntiossa, Inkoossa, Karkkilassa, Lohjalla, Raaseporissa, Hangossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella.

Huomaathan, että hyvinvointialueen tehtävät tehdään perusterveydenhuollon kohteisiin. Samalla maantieteellisellä alueella sijaitsevat erikoissairaanhoidon (HUS) kohteet eivät kuulu keikkabonuksen piiriin.

Saanko enemmän bonusta, jos työskentelen enemmän kuin 10 keikkaa?

Bonus 500 Eur maksetaan kerran per työntekijä, kun hyvinvointialueen sisällä on tehty 10 keikkaa. Esimerkiksi viidestä keikasta emme maksa vielä bonusta, eivätkä 20 tai 30 keikkaa nosta bonuksen summaa.

Onko minun mahdollista tienata sekä Länsi-Uudenmaan keikkabonus että kesätyöbonus?

Kyllä, voit tienata molemmat bonukset, jos ehdit sovittaa keikkatyön sekä määräaikaisen työsuhteen bonuskausille, eli tehdä keikat ajalla 1.4.-31.5.2023 ja kesätyösi sijoittuu ajalle 1.5.-30.9.2023.

Mitkä työkohteet kuuluvat Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueeseen?

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen työkohteet sijaitsevat: Espoo, Kirkkonummi, Kauniainen, Lohja, Raasepori, Karkkila, Inkoo, Siuntio, Vihti, Hanko. Työkohteet ovat perusterveydenhuollon kohteita sekä terveydenhuollon tukipalveluita, kuten ruokapalvelun tehtäviä.

Huomaathan, että erikoissairaanhoidon (HUS) kohteet eivät kuulu Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen kohteisiin, siitä huolimatta vaikka ne sijaitsisivat Länsi-Uudenmaan maantieteellisellä alueella, kuten Jorvin sairaala Espoossa.

Onko yksi työvuoro aina yksi keikka?

Keikalla tarkoitamme työvuoroa. Jos siis valitset yhden työvuoron pituisen keikan, tienaat tästä yhden bonukseen oikeuttavan vuoron. Jos taas valitset kolmen työvuoron pituisen keikan, tienaat keikasta kolme bonukseen oikeuttavaa vuoroa jne.

Pitääkö keikan olla tietyn pituinen? Riittääkö esimerkiksi viiden tunnin työvuoro?

Keikan eli työvuoron pituudella ei ole väliä. Esimerkiksi omana keikkanaan varattu 5 tunnin työvuoro on riittävä.

Milloin bonukset maksetaan?

Keikkatyön bonukset maksetaan 30.6.2023.

En näe OmaSeuressa Länsi-Uusimaan keikkoja

Lähtökohtaisesti seurelaiset näkevät automaattisesti ne keikat, joihin hän on pätevä. Jos et näe Länsi-Uusimaan (Espoo, Vihti, Siuntio, Inkoo, Karkkila, Lohja, Raasepori, Hanko, Kauniainen, Kirkkonummi) keikkoja, ota OmaSeuren viestillä yhteys asiakaspalveluumme, niin hoidamme tehtäväalueen laajennuksen kanssasi kuntoon.

Seure tarjoaa keikkailubonusta myös Länsi-Uudenmaan alueella tehdyistä palvelualan tehtävistä. Mitkä tehtävät siis kuuluvat bonuksellisiin vuoroihin?

Palvelualojen, eli Seuressa ruokapalvelun ja puhtaanapidon keikat, jotka on tehty Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen työkohteisiin, kerryttävät bonusta. Lisäksi palvelualoilla ainoastaan keikkatyö kerryttää bonusta. Esimerkiksi Espoossa hyvinvointialueen vanhainkodissa tehty ruokapalvelutyöntekijän keikkatyövuoro kerryttää bonusta, mutta Espoossa päiväkodissa tehty ruokapalvelutyöntekijän keikkatyövuoro, tai ruokapalvelutyöntekijän kk-palkkainen työ Lohjalla, eivät kerrytä.

Huomaathan myös, että palvelualan keikkoja on tarjolla rajallisesti, eikä niitä ole välttämättä tarjolla hyvinvointialueen kaikkien kuntien alueilla lainkaan.

Voiko bonuksen tienata tekemällä sekä sote-alan että palvelualan keikkoja?

Kyllä tämä on mahdollista, jos myös palvelualan keikat tehdään hyvinvointialueen kohteisiin. Keikat lasketaan yhteen, ja alueelta voi tienata yhteensä yhden bonuksen.

Voinko seurata bonusvuorojen kertymistä?

OmaSeuressa ei ole vielä mahdollisuutta seurata bonuksiin oikeuttavia tehtäviä. Seuraathan itse, että keikkojen määrä on riittävä bonuksia varten. Asiakaspalvelumme ei pysty tarkastamaan vuorojen määrää yksittäisille työntekijöille, sillä tarkastus tehdään bonuskauden päätyttyä palkan maksua varten.

En ehdi tehdä kymmentä keikkaa bonusten kertymisaikana Länsi-Uudellamaalla. Voinko yhdistellä työskentelyalueita? Voitaisiinko erikoissairaanhoidon tai muiden alueiden keikkoja laskea mukaan?

Bonuksen tienaa kymmenestä keikasta, jotka on tehty Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella. Alueita ei voi yhdistellä. Tämä johtuu siitä, että bonus on tarkoitettu kannustamaan keikkailuun juuri Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella.

Tienaako jo viidestä työvuorosta bonusta? Lasketaanko tammi-maaliskuussa tehdyt keikat mukaan bonukseen, jos silloin ei ehtinyt kerätä työvuoromäärää täyteen?

Tällä bonustenkertymäkaudella 1.4.-31.5.2023 maksamme bonusta vasta 10 keikan jälkeen. Tällä haluamme rohkaista laajempaan keikkailuun. Tammi-maalikuussa 2023 tehtyjä keikkoja ei voi laskea mukaan, vaan bonusten kertymiskausi alkaa alusta.

Lue seuraava sivu: Sote-kesätyöt >>