Palkitse itsesi sote-tehtävissä reiluilla bonuksilla

Huomaathan: Keikkatöiden bonuskaudet ovat päättyneet keväältä 2023. Bonuksellisten kesätöiden haut jatkuvat Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella.

Palkitsemme sote-työntekijöitä myös uusista kuukausipalkkaisista työsuhteista. Haluamme sitouttaa uusia ja vanhoja seurelaisia pidempiin työsuhteisiin ja tehtäviin myös kiertävinä varahenkilöinä.

Rekrytointipalkkio lyhyesti

 • Rekrytointipalkkio on tarjolla Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella sekä Helsingin soten SKH Sairaala, kuntoutus, hoiva -palveluissa (kotihoito, sairaalat ja seniorikeskukset) ja vammaispalveluissa
 • Palkkion voi tienata 1.1.2023-31.3.2023 alkavista työsuhteista
 • Rekrytointipalkkiosta kerrotaan työpaikkailmoituksissa, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen tehtävissä rekrytointipalkkiosta sovitaan tapauskohtaisesi
 • Rekrytointipalkkion kertyminen
  • Aloituspalkkio = 200 €
  • Jatkopalkkio:
   • 1 kk = 100 €
   • 2 kk = 300 €
   • 3 kk = 400 €
   • 4 kk = 500 €
 • Palkkion suuruus määräytyy suhteessa työaikaprosenttiin
 • Aloituspalkkio maksetaan, kun työsuhdetta takana 4 viikkoa. Jatkopalkkio maksetaan, kun työsuhde on suoritettu sovitusti loppuun.

Rekrytointipalkkio on tarjolla sekä uusille työnhakijoille että Seuren nykyisille työntekijöille. Nykyiset työntekijät saavat palkkion (myös aloituspalkkion) riippumatta siitä, solmivatko he kanssamme uuden työsuhteen vai jatkavat he vanhassa työsuhteessa. Seuren nykyiset työntekijät hakevat sisäisessä haussa.

Rekrytointipalkkio – Kysymyksiä & vastauksia

Mistä tehtävistä bonuksen saa?

Rekrytointipalkkio on tarjolla määräaikaisiin sote-alan tehtäviin Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella sekä Helsingin soten SKH (Sairaala, kuntoutus, hoiva) -palveluissa ja vammaispalveluissa. Työpaikkailmoituksissa on maininta siitä, että tehtävästä voi tienata rekrytointipalkkion.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen tehtävissä rekrytointipalkkiollisuudesta sovitaan tapauskohtaisesti.

Miten ja milloin rekrytointipalkkio maksetaan?

Aloituspalkkio maksetaan, kun työsuhdetta takana 4 viikkoa, palkanmaksun yhteydessä. Jatkopalkkio maksetaan, kun työsuhde on suoritettu sovitusti loppuun, palkanmaksun yhteydessä

Kertyykö rekrytointibonus tehtyjen työkuukausien mukaan? Entä, jos sairastun tai työsuhde jää sovittua lyhyemmäksi?

Bonuksen suuruus määräytyy toteutuneen työssäolojakson perusteella, mikäli työssäolojakso keskeytyy tai lyhenee alkuperäisestä suunnitelmasta.

Milloin työtä pitää hakea saadakseen rekrytointipalkkion?

Hakea voit vaikka heti, palkkio maksetaan 1.1.2023– 31.3.2023 alkavista työsuhteista.

Maksetaanko rekrytointipalkkiota, jos tekee lyhyempää työaikaa, esim. 80 % työaikaa?

Maksetaan. Palkkio määräytyy sekä työaikaprosentin että työssäolojakson pituuden perusteella.

Voiko työskennellä niin, että saan bonukset sekä määräaikaisesta työsuhteesta että keikkailusta?

Kukin työntekijä on oikeutettu yhteen bonukseen kullakin hyvinvointialueella. Voit siis keikkailla toisella ja ottaa vastaan määräaikaisen työsuhteen toiselle hyvinvointialueelle.

Samalta työskentelyalueelta ei siis voi tienata kahta bonusta, eli esimerkiksi jos työskentelet Seuren kautta Helsingin kaupungille sekä määräaikaisessa työsuhteessa että keikkailet, saat bonuksen voin toisesta.