Sairaanhoitaja – Sosiaali- ja terveydenhuolto

Haluatko löytää elämääsi sopivia työkuvioita? Lue lisää ja hae nyt!

Hakuaika 01.07.2024 – 30.09.2024 Keikkatyö Sosiaali- ja terveydenhuolto Helsinki Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Kiinnostaako sinua uudenlainen arki keikkailevana sairaanhoitajana? Haluatko vapautta ja vaihtelua arkeen tai lisää hoitotyön osaamista?

Haemme jatkuvasti joukkoomme uusia seurelaisia perusterveydenhuollon keikkatöihin. Sinä saatat hyvinkin olla etsimämme seuraava seurelainen!

Työkohteemme sijaitsevat Helsingissä, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella sekä Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella.

Monipuolisia keikkakohteita on muun muassa kaupunginsairaaloiden vuodeosastoilla, kotisairaalassa, kotihoidossa, vanhustyössä, psykiatriassa, mielenterveys- ja päihdetyössä sekä vammaistyössä.

Kohteesta riippuen töitä on tarjolla sekä valmistuneille sairaanhoitajille ja terveydenhoitajille sekä näiden alojen opiskelijoille!

Etsimme:

  • Sairaanhoitajia, terveydenhoitajia sekä näiden alojen opiskelijoita, joilla on keikkakohteeseen soveltuvaa aikaisempaa työ- tai harjoittelukokemusta ja aitoa halua työskennellä asiakkaiden ja potilaiden hyvinvointia tukien

Onhan sinulla myös:

  • Valviran myöntämä oikeus harjoittaa terveydenhuollon ammattia, jos olet valmistunut
  • Osaamista tai koulutus Apotti-potilastietojärjestelmästä (Helsinki, Vantaan ja Keravan hyvinvointialue). Jos et ole käynyt vielä koulutusta, voit käydä sen Seuren kautta.
  • Suurimmassa osassa työtehtäviämme edellytetään tutkinnon suorittaneilta sairaanhoitajilta  LOVe-pohjaista lääkehoitolupaa. Jos et ole vielä suorittanut lääkehoitolupaa ja olet valmistunut sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja, voit käydä palkallisen koulutuksen Seuren kautta.
  • Tehtävässä edellytetään sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijöiltä voimassa olevaa rokotesuojaa sekä tuberkuloosiselvitystä (tartuntatautilaki § 48 ja § 55)
  • Rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote, mikäli työskentelet kohteissa, joissa hoidetaan alaikäisiä

 

Palkkaus:

  • Valmistuneet: palkka sijoittuu välille 18,83 €/h – 21,20 €/h
  • Opiskelijat: palkka sijoittuu välille 17,54 €/h – 19,73 €/h

 

Palkan lisäksi maksamme aina mahdolliset vuorotyölisät sekä 9–14 % lomakorvausta työkokemuksen mukaan. Katso tarkemmin, mistä palkkasi koostuu täältä.

Kiinnostuitko? Hienoa!

Täytä hakulomakkeemme ja kerro meille kokemuksestasi ja osaamisestasi tarkemmin.

Suosittelemme myös liittämään CV:n hakulomakkeen loppuun “Lataa CV” -kohdasta.

Seuressa työsuhdeasioita hoidetaan älypuhelimella OmaSeure sovelluksen kautta. OmaSeure sovelluksen voi ladata maksutta älypuhelimille.

****

Jos olet jo Seuren vanha tuttu ja työskennellyt meillä viimeisen viiden vuoden aikana, voit hypätä uuden työhakemuksen yli ja aloittaa tilanteesi kartoittamisen täyttämällä tämän lomakkeen.

****

Jos sinulla herää kysyttävää hakuvaiheessa, soita meille numeroon 09 329 73300 ma-to klo 10-12 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@seure.fi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

 

Hakemustasi odottaen,

Seuren rekrytoijat

 

Töitä ihmisille, joilla on elämä.

Seure tarjoaa sinulle mielekkään tavan tehdä töitä. Voit keikkailla silloin kun haluat tai rakentaa elämääsi sopivan urapolun. Meillä sinä päätät työelämästäsi.

Tee hakemus, uusi työ odottaa sinua.