Yhdistelmätyöntekijä keikkatöihin päiväkotiin

Hei! Onko sinulla jo jonkin verran työkokemusta keittiötyöstä? Ovatko päiväkoti-ikäiset lapset lähellä sydäntäsi? Hae meille Seureen yhdistelmätyöntekijäksi!

Hakuaika 09.07.2024 – 06.08.2024 Keikkatyö Keittiötyö Espoo

Haemme yhdistelmätyöntekijöitä monipuoliseen työhön päiväkoteihin Espooseen. Työnkuva painottuu keittiötyöhön ja lisäksi työhön kuuluu myös avustavia tehtäviä lapsiryhmässä sekä pieniä siistimistehtäviä.

Yhdistelmätyöntekijänä työpäiväsi alkaa aamupalan valmistuksella. Vastaanotat lounaan ja laitat sen tarjolle päiväkotiryhmiin. Iltapäivällä valmistat välipalan. Työhösi kuuluu myös astiahuoltoa, omavalvontaa, yhteydenpitoa lähettävään keittiöön sekä keittiön puhtaanapitotehtäviä. Keittiötyön lisäksi pääset arjen avuksi lapsiryhmän puolelle. Yhdistelmätyöntekijälle kuuluu myös kohteesta riippuen jonkin verran myös muita siistimistehtäviä, esimerkiksi pöytien pyyhkimistä. Päiväkodit, joissa yhdistelmätyöntekijä työskentelee, ovat pääsääntöisesti pieniä päiväkoteja ja yhdistelmätyöntekijä työskentelee keittiössä yksin.

Haluatko työn, jossa voit tehdä työvuoron juuri silloin, kun se sinulle sopii? Keikkatyötä voit tehdä joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan. OmaSeure-mobiilisovelluksen kautta poimit kätevästi omaan aikatauluusi sopivat keikat. Yhdistelmätyöntekijän työvuoroja on vähäisemmin tarjolla kesällä, mutta elokuusta alkaen työvuoroja on jälleen enemmän.

Keikkalaiselle tarjoamme:

 • Runsaasti työmahdollisuuksia eri puolilla Espoota
 • Keikkatyön, jossa voit sovittaa työn helposti omiin aikatauluihin
 • Arkipäiviin sijoittuvan työn. Työvuorot ovat pääasiassa kokoaikaisia
 • Seuressa työsuhdeasioita hoidetaan älypuhelimella OmaSeure sovelluksen kautta. OmaSeure sovelluksen voi ladata maksutta älypuhelimille
 • Tuntipalkan, yhdistelmätyöntekijän peruspalkka on 13,47 €/t. Lisäksi maksamme mahdolliset palkanlisät

Keikkalaiselta toivomme:

 • Sinulla on alan tutkinto, esimerkiksi ravintola- ja cateringalan perustutkinto tai soveltuvaa keittiöalan työkokemusta
 • Sinulla on työtehtävien hoitamiseen riittävä suomen kielen taito
 • Olet aidosti kiinnostunut lasten parissa työskentelystä
 • Työyhteisön jäsenenä olet aktiivinen ja luot olemuksellasi positiivista ilmapiiriä ympärillesi
 • Joustavuutta ja halua lähteä töihin nopeallakin aikataululla, sillä työvuorot tulevat useimmiten OmaSeureen varattavaksi samana aamuna


Onhan sinulla myös:

 • Hygieniapassi
 • Ennen työn aloittamista sinun tulisi esittää meille salmonellatodistus
 • Edellytämme nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitetun rikosrekisteriotteen
 • Edellytämme hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä (tartuntatautilaki § 55) kaikilta, jotka työskentelevät kohteissa, joissa on alle kouluikäisiä lapsia.

Huom! Jos olet Seuren työntekijä tai aikaisemmin työskennellyt Seurella, sinun ei välttämättä tarvitse täyttää työhakemusta. Mikäli työskentelystäsi Seurella on kulunut alle viisi vuotta tai olet jo Seuren työntekijä ja haluat laajentaa osaamistasi, aloita tilanteesi kartoittaminen täyttämällä tämä lomake.

Jos sinulla herää kysyttävää hakuvaiheessa, soita meille numeroon 09 329 73300 ma-to klo 10-12 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@seure.fi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

Hakemustasi odottaen
seurelaiset

 


Töitä ihmisille, joilla on elämä.

Seure tarjoaa sinulle mielekkään tavan tehdä töitä. Voit keikkailla silloin kun haluat tai rakentaa elämääsi sopivan urapolun. Meillä sinä päätät työelämästäsi.