Kesätöihin kotihoitoon Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle

Tule kesätyökaveriksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen kotihoitoon!

Hakuaika 15.04.2024 – 14.06.2024 Määräaikainen Sosiaali- ja terveydenhuolto Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Hei sinä lähihoitaja tai sairaanhoitaja, joka mietit mihin suunnata kesäksi töihin! Suuntaa Seurelle!

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen kotihoidon tiimit odottavat sinua kesätyökaveriksi! 
 

Voit olla konkari tai juuri urasi alussa, tule rohkeasti kesäksi kotihoitoon! Haemme valmistuneita lähihoitajia ja sairaanhoitajia, joilla on kokemusta kotihoidossa työskentelemisestä sekä lääkehoidon toteuttamisesta. Meillä on tarjolla eripituisia työsuhteita lähihoitajille Myyrmäen ja Hakunilan kotihoidon yksiköistä. Sairaanhoitajille sijaisuuksia on Myyrmäen kotihoidossa ja kotisairaalassa. Eri pituisista tehtävistä voit valita itsellesi mieluisan vaihtoehdon. Pyrimme räätälöimään työsuhteen juuri sinulle sopivaksi.

Työ kotihoidossa on vaihtelevaa, vastuullista ja itsenäistä hoitotyötä. Sinulla on joka päivä tukenasi tiimin kokeneet työkaverit, joten apu on aina puhelimen päässä. Vaihteleviin työpäiviisi kotihoidossa sisältyy kotihoidon asiakkaiden perustarpeista huolehtimista, hoidon tarpeen arviointia ja suunnittelua sekä yhteistyötä muiden tukipalveluiden ja asiakkaan läheisten kanssa. Työtehtäviin sisältyy myös lääkehoitoa, hoitosuunnitelmien laatimista ja ylläpitoa. 

Asiakaskäynnit hoidetaan pääsääntöisesti manuaalivaihteisella autolla. Kesätyöntekijänä saat hyvän perehdytyksen sekä tiimisi tuen!

Viime vuoden kesätyöntekijöiden palautteiden mukaan työkohteet panostavat hyvään perehdytykseen ja lämpimään vastaanottoon. Valtaosa viime kesän työntekijöistä menisi näihin kohteisiin myös uudelleen.

Hae siis mukaan, paikkoja on rajoitetusti!

Me Seuressa tarjoamme sinulle:

 • Työskentelykohteen Myyrmäen tai Hakunilan kotihoidon yksiköistä
 • Työsuhteen, joka sijoittuu aikavälille 22.4.-29.9.2024
 • Työajan, joka on: 38,25 t/vko. Jos olet kiinnostunut osa-aikaisesta työajasta, kerro siitä hakemuksellasi. Työ kotihoidossa on kaksivuorotyötä (sisältäen aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroja). Sairaanhoitajien työ painottuu arkiaamuihin.
 • Huolehdimme työnantajan velvollisuuksista ja palkanmaksusta, jotta sinä voit rauhassa keskittyä tärkeään työhösi. Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella ja Seurella on käynnissä Kenttärooli-projekti, joka tarjoaa myös kesätyöntekijöille entistä parempaa työsuhteen hoitoa.
 • Lääkehoitoluvallisen lähihoitajan palkka, sijoittuu välille

  2915,37 – 3206,91 €/kk

 • Lääkeluvallisen sairaanhoitajan palkka, sijoittuu välille

  3327,90 – 3660,69 €/kk

 • Maksamme myös aina mahdolliset vuorotyölisät (AVAINTES)
 • Työhyvinvointisi tueksi yli 3 kuukauden työsuhteessa työterveyshuoltomme ja ePassin monipuolisen kulttuuri-, liikunta- hyvinvointi- ja työmatkaedun
 • Mahdollisuuden käydä Apotti-asiakastietojärjestelmäkoulutus
 • Mahdollisuuden suorittaa lääkehoitoluvat, jos olet valmistunut lähihoitaja tai sairaanhoitaja

 Tässä vielä, mitä toivomme sinulta: 

 • Olet valmistunut lähihoitaja tai sairaanhoitaja
 • Sinulla on aikaisempaa työ- tai harjoittelukokemusta kotihoidossa työskentelystä. 

Onhan sinulla myös:

 • Valviran myöntämät ammattioikeudet. Valviran sosiaali- sekä terveydenhuollon rekisteröinti, jos olet valmistunut lähihoitaja.
 • LOVe-pohjainen lääkehoitolupa. Jos sinulla ei ole lääkehoitolupaa, sitoudut suorittamaan sen työsuhteen alussa. LOVe-teoriaosuudet voi suorittaa kauttamme ennen työsuhteen alkua.
 • Osaamista Apotti-asiakastietojärjestelmän käytössä
 • Työtehtävien hoitamiseen riittävä suomen kielen taito
 • Ajokortti manuaalivaihteisen auton käyttöön 
 • Edellytämme kaikilta sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijöiltämme voimassa olevaa rokotesuojaa sekä tuberkuloosiselvitystä (tartuntatautilaki § 48 ja § 55)


Täytämme kesän työpaikat heti sopivien uusien seurelaisten löydyttyä. Toimi siis nopeasti ja täytä helppo hakulomakkeemme!

Jos jokin asia mietityttää sinua tai sinulla herää kysyttävää, ota ihmeessä yhteyttä meihin! Soita numeroon 09 329 73300 ma-to klo 10-12 tai laita viestiä osoitteeseen rekrytointi@seure.fi. Vastailemme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.

Jos olet jo Seuren vanha tuttu ja työskennellyt meillä viimeisen viiden vuoden aikana, voit hypätä uuden työhakemuksen yli ja aloittaa tilanteesi kartoittamisen täyttämällä tämä lomake.

Jos olet jo Seuren työntekijä, hae työtehtäviin sisäisen haun kautta OmaSeuressa. 

Aurinkoista kesän odotusta ja kuulemisiin! 

Terveisin Seurelaiset
 

Töitä ihmisille, joilla on elämä.

Seure tarjoaa sinulle mielekkään tavan tehdä töitä. Voit keikkailla silloin kun haluat tai rakentaa elämääsi sopivan urapolun. Meillä sinä päätät työelämästäsi.

Tee hakemus, uusi työ odottaa sinua.