Sairaanhoitaja tai lähihoitaja, keikkatöitä HUS kehitysvammapsykiatriassa

Hei sote-alan ammattilainen, kiinnostaisiko keikkatyö HUS Kehitysvammapsykiatriassa? Tartu mahdollisuuteen työskennellä monipuolisissa työtehtävissä! Lue lisää ja hae nyt!

Hakuaika 18.03.2024 – 31.05.2024 Keikkatyö Sosiaali- ja terveydenhuolto HUS Hämeenlinna Kerava Lahti

Sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilainen, tule keikkatöihin HUS kehitysvammapsykiatrian osastoille!

Toimintamme laajenee ja haemme joukkoomme lisää alan ammattilaisia ja opiskelijoita keikkatöihin HUS kehitysvammapsykiatrian osastoille. Viihtyisät kohteemme sijaitsevat autoilijalle kätevillä paikoilla Lahdessa, Hämeenlinnassa ja Keravalla. Voit olla päätyöksesi keikkatyötä tekevä alan ammattilainen, opiskelija tai päätyön ohella keikkatyötä tekevä. Keikkatyössä voit itse suunnitella arkesi!

Kehitysvammapsykiatrian yksiköissä tarjotaan palveluja henkilöille, jotka tarvitsevat erityistä apua ja tukea kehitysvammaisuutensa tai erityisvaikeuksiensa kanssa, kun perustason palvelut eivät riitä. Kodinomaisilla osastoilla ratkotaan muun muassa potilaiden haastavaan käyttäytymiseen ja vuorovaikutukseen liittyviä pulmia. Lahdessa toimii myös alle 18-vuotiaiden lasten ja nuorten osasto. Tässä tehtävässä pääset kohtaamaan hyvin erilaisia potilaita ja kehittymään kehitysvammapsykiatrian osaajana. Työhön perehdytetään hyvin, etkä ole koskaan vuorossa yksin vaan työyhteisö on aina tukenasi. 

Ketä etsimme?

  • Lähihoitajia ja sairaanhoitajia (terveydenhoitajat, kätilöt, ensihoitajat), joilla on työ- tai harjoittelukokemusta esimerkiksi kehitysvammatyöstä.
  • Sairaanhoitajaopiskelijoita (terveydenhoitaja-, kätilö-, ja ensihoitajaopiskelijat), joilla on harjoittelukokemusta esimerkiksi kehitysvammatyöstä.

Mitä edellytämme valmistuneilta lähihoitajilta ja sairaanhoitajilta?

  • Valviran rekisteröinti.
  • Sairaanhoitajalta LOVe-verkkokurssisuoritukset soveltuvin osin tai valmius suorittaa lääkehoitolupa Seuren kautta.
  • Tehtävässä edellytetään sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijöiltä voimassa olevaa rokotesuojaa sekä tuberkuloosiselvitystä (tartuntatautilaki § 48 ja § 55)
  • Apotti-potilastietojärjestelmä osaaminen katsotaan eduksi. Voit myös suorittaa Seuren kautta koulutuksen.

Mitä edellytämme sairaanhoitajaopiskelijoilta?

  • Vähintään 140 opintopistettä.
  • Tehtävässä edellytetään sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijöiltä voimassa olevaa rokotesuojaa sekä tuberkuloosiselvitystä (tartuntatautilaki § 48 ja § 55)
  • Apotti-potilastietojärjestelmä osaaminen katsotaan eduksi. Voit myös suorittaa Seuren kautta koulutuksen.

 Lisäksi toivomme, että olet suorittanut hygieniapassin, siitä on työssä hyötyä.

 

Palkkaus:

Lähihoitajat:

Palkka sijoittuu välille 17,16 €/h – 18,88 €/h

    Sairaanhoitaja:

    Valmistuneet: palkka sijoittuu välille 19,27 €/h – 21,20 €/h

    Opiskelijat: palkka sijoittuu välille 17,54 €/h – 19,29 €/h

     

    Palkan lisäksi maksamme aina mahdolliset vuorotyölisät sekä 9–14 % lomakorvausta työkokemuksen mukaan. Katso tarkemmin, mistä palkkasi koostuu täältä.

    Keikkatyötä voit tehdä joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan. OmaSeure-mobiilisovelluksemme kautta poimit kätevästi omaan aikatauluusi sopivat keikat.

    Kiinnostuitko? Hienoa!

    Täytä hakulomakkeemme ja kerro meille kokemuksestasi ja osaamisestasi tarkemmin!

    Suosittelemme myös liittämään CV:n hakulomakkeen loppuun “Lataa CV” -kohdasta.

    ****

    Jos olet jo Seuren vanha tuttu ja työskennellyt meillä viimeisen viiden vuoden aikana, voit hypätä uuden työhakemuksen yli ja täyttää tämän lomakkeen.

    ****

    Jos sinulla herää kysyttävää hakuvaiheessa, soita meille numeroon 09 329 73300 ma-to klo 10-12 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@seure.fi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

     

    Hakemustasi odottaen,

    Seuren rekrytoijat

    Töitä ihmisille, joilla on elämä.

    Seure tarjoaa sinulle mielekkään tavan tehdä töitä. Voit keikkailla silloin kun haluat tai rakentaa elämääsi sopivan urapolun. Meillä sinä päätät työelämästäsi.

    Tee hakemus, uusi työ odottaa sinua!