Suun terveydenhuolto – keikkatyö

Haluatko löytää elämääsi sopivia työkuvioita? Etsimme suun terveydenhuollon osaajia Helsingin hammashoitoloihin sekä HUS:n suusairauksien yksiköihin Helsinkiin! Lue lisää ja hae nyt!

Hakuaika 02.04.2024 – 30.06.2024 Keikkatyö Sosiaali- ja terveydenhuolto Helsinki

Hei suun terveydenhuollon ammattilainen! Olisitko sinä etsimämme uusi seurelainen?

Haemme työntekijöitä keikkatöihin Helsingin kaupungin hammashoitoloihin sekä HUS:n suusairauksien yksiköihin Helsinkiin.  

Helsingin kaupungin hammashoitoloissa töitä on tarjolla hammashoitajille, HUS:n yksiköissä puolestaan sekä hammashoitajille että suuhygienisteille. Tartu tilaisuuteen ja työskentele monipuolisesti eri työkohteissamme!


Hammashoitajan tehtävät Helsingin kaupungin hammashoitoloissa:

Työtehtäviin sisältyy muun muassa hammaslääkärin avustamista, potilaan ohjausta ja voinnin seurantaa, hoitohuoneen valmistelu- ja huoltotehtäviä sekä mahdollisesti myös välinehuoltoa ja ajanvarausta. 

 

Suuhygienistien sekä hammashoitajien tehtävät HUS-kohteissa:

Työtehtäviin sisältyy kohteesta riippuen muun muassa kliinistä avustamista hoitotoimenpiteissä, potilaan ohjausta hoitotoimenpiteisiin, leikkauksiin ja hammaskojeisiin liittyen, avustamista kirurgisissa toimenpiteissä ja hoitopöytien valmistelua. Kokemus oikomishoidosta on eduksi, mutta ei välttämätöntä.
 

HUS:n työtehtävät kohdentuvat pääosin Plastiikkakirurgian ja HUSUKE -poliklinikalle Puistosairaalaan sekä Pää- ja kaulakeskukseen; Suusairauksien yksikköön, Suu- ja leukakirurgian poliklinikalle sekä Suusairauksien opetus- ja hoitoyksikköön. 

   

  Hammashoitajien ja suuhygienistien työvuorot sijoittuvat arkena päivävuoroihin. 

  Kaikki työkohteemme löytyvät eri puolilta Helsinkiä ja Sinulla on mahdollisuus valita laajasta valikoimasta itsellesi sopivimmat työvuorot! 

  Tämä työ sopii sinulle, jos olet:

  • hammashoitaja tai lähihoitaja, jolla on Valviran myöntämä oikeus harjoittaa terveydenhuollon ammattia
  • suuhygienisti, jolla on Valviran laillistus 

   Onhan Sinulla myös?

  • Työ- tai harjoittelukokemusta suun terveydenhuollon tehtävistä hammashoitajana tai suuhygienistinä
  • Helsingin kaupungin hammashoidossa työskentelyyn vaadittava Denstal-verkkokurssi suoritettuna. Jos ei ole, voit suorittaa sen Seuressa ennen keikkailun aloittamista!
  • LOVe-verkkokurssin suoritukset (koskee valmistuneita suuhygienistejä)
  • Osaamista Apotti-potilastietojärjestelmän käytöstä – jos ei ole, tarjoamme sinulle  koulutuksen ennen työn aloitusta!
  • Tehtävässä edellytetään sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijöiltä voimassa olevaa rokotesuojaa sekä tuberkuloosiselvitystä (tartuntatautilaki § 48 ja § 55)

   Palkkaus:

   • Valmistuneet hammashoitajat/lähihoitajat: palkka sijoittuu välille 16,60 €/h – 18,26 €/h
   • Valmistuneet suuhygienistit:  palkka sijoittuu välille 18,08 €/h – 19,89 €/h


    Palkan lisäksi maksamme aina mahdolliset vuorotyölisät sekä 9–14 % lomakorvausta työkokemuksen mukaan. Katso tarkemmin, mistä palkkasi koostuu täältä.


    Uusi työ odottaa sinua!

    Täytä hakulomakkeemme ja kerro meille kokemuksestasi ja osaamisestasi tarkemmin!

    Suosittelemme myös liittämään CV:n hakulomakkeen loppuun “Lataa CV” -kohdasta.

    Seuressa työsuhdeasioita hoidetaan älypuhelimella OmaSeure sovelluksen kautta. OmaSeure sovelluksen voi ladata maksutta älypuhelimille.

    ****

    Jos olet jo Seuren vanha tuttu ja työskennellyt meillä viimeisen viiden vuoden aikana, voit hypätä uuden työhakemuksen yli ja aloittaa tilanteesi kartoittamisen täyttämällä tämä lomake.

    ****

    Jos sinulla herää kysyttävää hakuvaiheessa, soita meille numeroon 09 329 73300 ma-to klo 10-12 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@seure.fi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

      

    Hakemustasi odottaen,

    Seuren rekrytoijat 

    Töitä ihmisille, joilla on elämä.

    Seure tarjoaa sinulle mielekkään tavan tehdä töitä. Voit keikkailla silloin kun haluat tai rakentaa elämääsi sopivan urapolun. Meillä sinä päätät työelämästäsi.

    Tee hakemus, uusi työ odottaa sinua.