Helsingin kaupungin Suun terveydenhuolto

Helsingin kaupungin Suun terveydenhuolto tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita suun terveydenhuollon palveluja helsinkiläisille.

Suun terveydenhuollon palveluihin kuuluvat muun muassa hammashoito, suuhygienistipalvelut, erikoishammaslääkäripalvelut, suun terveyden edistäminen ja ehkäisevä työ.

Työ on moniammatillista ja vaihtelevaa, mutta myös antoisaa ja arvokasta. Suun terveydenhuollossa pääset kehittämään omaa osaamistasi sekä vaikuttamaan helsinkiläisten suun terveyteen ja hyvinvointiin.

Työskentelymahdollisuudet ja työskentelytavat Seuren kautta

Suun terveydenhuollossa voit Seuren kautta työskennellä esimerkiksi hammashoitajana tai suuhygienistinä. Eniten kauttamme työskentelee hammashoitajia sekä suun terveydenhuoltoon erikoistuneita lähihoitajia. Mikäli sinulla on jokin muu koulutus tai osaaminen, ole meihin yhteydessä, niin kartoitamme sinun työskentelymahdollisuutesi.

Voit valita keikkatyön tai mahdollisesti määräaikaisen työsuhteen. Keikkatyössä voit valita itsellesi vuorot sinulle sopivina aikoina ja sinulle sopivilta työskentelyalueilta. Määräaikaisessa työsuhteessa voimme räätälöidä sinulle sopivan työsuhteen ja huomioimme toiveesi mm. osittaisesta työviikosta, halutuista vuorotyövuoroista ja työskentelyalueesta.

Suun terveydenhuollon yksiköt

Helsingin kaupungin Suun terveydenhuollossa on kaksi erilaista yksikkötyyppiä: Keskitetyt palvelut ja Lähipalvelut.

Keskitetyt palvelut ovat erikoishammaslääkäripalveluita, jotka on keskitetty muutamaan yksikköön. Näitä ovat esimerkiksi suu- ja leukakirurgia, oikomishoito ja protetiikka.

Suunterveydenhuollosta Seuren aktiivisin asiakas on lähipalvelut, jotka tarjoavat lähellä asiakkaita eri puolilla Helsinkiä järjestettävää perushammashoitoa ja suuhygienistipalveluita. Lähipalveluissa on myös kiireellistä hammashoitoa tarjoavia yksiköitä.