Ikääntyneiden asumispalvelut

Ikääntyneiden asumispalvelut tarjoaa ikääntyneille erilaisia asumisvaihtoehtoja, joissa avun ja hoivan määrä mukautuu asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja elämäntilanteen mukaan.

Asumispalveluihin kuuluu tilapäistä ja yhteisöllistä asumista, ympärivuorokautista palveluasumista sekä laitoshoitoa. Asumispalvelu voi olla joko kuntoutuvaa tai lyhytaikaista kotona pärjäämisen tukemista tai pitkäaikaista hoito asiakkaan kotona. Asumispalvelujen tavoitteena on tukea ikääntyneiden itsenäistä elämää, hyvinvointia ja toimintakykyä.

Työtehtävät ja työnimikkeet

Ikääntyneiden asumispalveluissa on tarjolla monipuolisia työtehtäviä eri alojen ammattilaisille, kuten sairaanhoitajille, lähihoitajille, hoiva-avustajille sekä laitoshuoltajille.

Asumispalveluissa pääset työskentelemään asiakaslähtöisesti ihmisten asumisen ja hoivan parissa. Asumispalveluyksiköissä työskennellään tiimeissä, joihin kuuluu sairaanhoitajia, lähihoitajia sekä hoiva-avustajia. Yksiköissä arvostetaan hyviä työyhteisötaitoja, kiinnostusta tai kokemusta vanhustyöhön sekä aitoa halua tehdä asukkaiden päivästä mielekäs ja virikkeellinen.

Työskentelymahdollisuudet ja työskentelytavat Seuren kautta

Työskentely Seuren kautta ikääntyneiden asumispalveluissa on mutkatonta. Eniten kauttamme työskentelee lähihoitajia, lähihoitajaopiskelijoita, sairaanhoitajia, sairaanhoitajaopiskelijoita sekä hoiva-avustajia. Mikäli sinulla on jokin muu koulutus tai osaaminen, ole meihin yhteydessä, niin kartoitamme työskentelymahdollisuutesi.

Voit valita keikkatyön tai määräaikaisen työsuhteen. Keikkatyössä voit valita itsellesi vuorot sinulle sopivina aikoina ja sinulle sopivilta työskentelyalueilta. Määräaikaisessa työsuhteessa voimme räätälöidä sinulle sopivan työsuhteen ja huomioimme toiveesi mm. osittaisesta työviikosta ja halutuista vuorotyövuoroista.

Ikääntyneiden asumispalveluiden yksiköt

Asumispalveluiden yksiköt ovat alueellisia yksiköitä, jotka vastaavat ikääntyneiden asumispalvelujen järjestämisestä tietyllä alueella. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella on useita palveluyksiköitä Espoossa sekä läntisellä Uudellamaalla.

  • Espoo:
    • Mankkaa, Viherlaakso, Espoonlahti, Soukka, Kivenlahti, Kauklahti ja Leppävaara
  • Lisäksi muualla Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella:
    • Kauniainen, Kirkkonummi, Lohja, Vihti, Karkkila, Siuntio, Inkoo, Karjaa, Raasepori ja Hanko.
  • Raaseporin, Inkoon ja Hangon alueella ruotsinkielentaito on arvostettu lisä!