Päihde- ja mielenterveyspalvelut

Päihde- ja mielenterveyspalvelut tarjoavat tukea ja hoitoa asiakkaille, jotka kärsivät päihdeongelmista tai mielenterveyden häiriöistä. Palveluihin kuuluvat muun muassa avohoidon palvelut, kuten päihde- ja mielenterveysneuvonta, psykiatrisen sairaanhoitajan, psykologin ja psykiatrian palvelut, sekä laitoshoidon palvelut, kuten päihde- ja mielenterveyskuntoutus, akuuttipsykiatria ja psykoosipalvelut.

Päihde- ja mielenterveyspalveluiden tavoitteena on tukea asiakkaiden toipumista, kuntoutumista ja elämänhallintaa sekä ehkäistä päihde- ja mielenterveyshaittoja.

Työtehtävät ja työnimikkeet

Päihde- ja mielenterveyspalveluissa on monipuolisia työtehtäviä eri alojen ammattilaisille, kuten sairaanhoitajille, psykiatrisille sairaanhoitajille, psykologeille, psykiatreille, päihdetyöntekijöille, kuntoutusohjaajille sekä sosiaalityöntekijöille.

Palveluissa pääset työskentelemään asiakaslähtöisesti ja vaikuttavasti päihde- ja mielenterveysongelmista kärsivien asiakkaiden tukena ja hoidossa.

Työskentelymahdollisuudet ja työskentelytavat Seuren kautta

Työskentely Seuren kautta Vantaan ja Keravan päihde- ja mielenterveyspalveluissa on helppoa. Eniten kauttamme työskentelee lähihoitajia, lähihoitajaopiskelijoita, sairaanhoitajia sekä sairaanhoitajaopiskelijoita.

Voit valita keikkatyön tai määräaikaisen työsuhteen. Keikkatyössä voit valita itsellesi vuorot sinulle sopivina aikoina ja sinulle sopivilta työskentelyalueilta. Määräaikaisessa työsuhteessa voimme räätälöidä sinulle sopivan työsuhteen ja huomioimme toiveesi mm. osittaisesta työviikosta ja halutuista vuorotyövuoroista.

Päihde- ja mielenterveyspalvelut

  • Huumehoitopalvelut
  • Vieroituspalvelut