Terveysasemapalvelut

Terveysasemapalvelut ovat osa Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen terveydenhuollon palvelujen toimialaa. Terveysasemapalvelut tarjoavat perusterveydenhuollon palveluita alueensa asukkaille. Palveluihin kuuluvat muun muassa lääkärin ja sairaanhoitajan vastaanotot, laboratorio- ja röntgenpalvelut, rokotukset, neuvolat, koulu- ja opiskeluterveydenhuolto sekä ehkäisy- ja perhesuunnittelupalvelut. Terveysasemapalveluiden tavoitteena on tukea asiakkaiden terveyttä ja hyvinvointia sekä ehkäistä sairauksia ja niiden komplikaatioita.

Työtehtävät ja työnimikkeet

Terveysasemapalveluissa on monipuolisia työtehtäviä eri alojen ammattilaisille, kuten lääkäreille, sairaanhoitajille, terveydenhoitajille, laboratoriohoitajille, röntgenhoitajille, neuvolahoitajille, kouluterveydenhoitajille sekä ehkäisyneuvojille.

Palveluissa pääset työskentelemään asiakaslähtöisesti ja vaikuttavasti perusterveydenhuollon palveluiden parissa.

Työskentelymahdollisuudet ja työskentelytavat Seuren kautta

Työskentely Seuren kautta Vantaan ja Keravan terveysasemapalveluissa on helppoa. Eniten kauttamme työskentelee lähihoitajia, lähihoitajaopiskelijoita, sairaanhoitajia sekä sairaanhoitajaopiskelijoita.

Voit valita keikkatyön tai määräaikaisen työsuhteen. Keikkatyössä voit valita itsellesi vuorot sinulle sopivina aikoina ja sinulle sopivilta työskentelyalueilta. Määräaikaisessa työsuhteessa voimme räätälöidä sinulle sopivan työsuhteen ja huomioimme toiveesi mm. osittaisesta työviikosta, halutuista vuorotyövuoroista ja työskentelyalueesta.

Terveysasemapalveluiden yksiköt

Terveysasemapalvelut toimivat viidessä eri yksikössä: Kerava-Korso, Koivukylä, Hakunila-Länsimäki, Tikkurila ja Myyrmäki-Martinlaakso-Kivistö. Jokaisessa yksikössä on oma tiimi, joka koostuu eri ammattiryhmien edustajista. Tiimit tekevät tiivistä yhteistyötä keskenään sekä muiden terveydenhuollon palveluiden kanssa.

  • Kerava-Korso
  • Koivukylä
  • Hakunila-Länsimäki
  • Tikkurila
  • Myyrmäki-Martinlaakso-Kivistö
  • Varahenkilöstö