Sairaalapalvelut

Sairaalapalvelut tarjoavat erikoissairaanhoidon palveluita alueensa asukkaille. Palveluihin kuuluvat muun muassa kirurgian, sisätautien, naistentautien, lastentautien, neurologian, psykiatrian ja geriatrian erikoisalat sekä päivystys- ja tehohoitopalvelut. Seuren kautta tarjolla olevat tehtävät ovat perusterveydenhuollon tehtäviä.

Sairaalapalveluiden tavoitteena on tarjota asiakkaille laadukasta, turvallista ja vaikuttavaa hoitoa sekä edistää heidän terveyttään ja hyvinvointiaan.

Työtehtävät ja työnimikkeet

Sairaalapalveluissa on monipuolisia työtehtäviä eri alojen ammattilaisille, kuten lääkäreille, sairaanhoitajille, anestesiahoitajille, leikkaussalihoitajille, osastonhoitajille, fysioterapeuteille, toimintaterapeuteille sekä puheterapeuteille.

Palveluissa pääset työskentelemään asiakaslähtöisesti ja vaikuttavasti erikoissairaanhoidon palveluiden parissa.

Työskentelymahdollisuudet ja työskentelytavat Seuren kautta

Työskentely Seuren kautta Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen sairaalapalveluissa helppoa. Eniten kauttamme työskentelee lähihoitajia, lähihoitajaopiskelijoita, sairaanhoitajia sekä sairaanhoitajaopiskelijoita.

Voit valita keikkatyön tai määräaikaisen työsuhteen. Keikkatyössä voit valita itsellesi vuorot sinulle sopivina aikoina ja sinulle sopivilta työskentelyalueilta. Määräaikaisessa työsuhteessa voimme räätälöidä sinulle sopivan työsuhteen ja huomioimme toiveesi mm. osittaisesta työviikosta ja halutuista vuorotyövuoroista.

Sairaalapalveluiden toimipisteet

  • Katriinan sairaala
  • Kotisairaala
  • Keravan kuntouttava osasto 9
  • Akuuttihoidon osastot Peijaksen sairaalassa ja Keravalla
  • Varahenkilöstö

Tutustu Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen sairaalapalveluihin myös heidän Instagram-tilin kautta.