Hoiva-asumisen palvelut

Hoiva-asumisen palvelut ovat tarkoitettu ikääntyneille ihmisille, jotka eivät enää pärjää omassa kodissaan tai tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa. Palveluihin kuuluvat muun muassa tehostettu palveluasuminen ja pitkäaikaishoito.

Palvelut järjestetään kodinomaisissa ja viihtyisissä yksiköissä, joissa asiakkaat saavat yksilöllistä ja laadukasta hoitoa ja hoivaa. Hoiva-asumisen palveluiden tavoitteena on kunnioittaa asiakkaan itsemääräämisoikeutta, elämänhistoriaa ja arvokkuutta sekä tukea hänen hyvinvointiaan ja elämänlaatuaan.

Työtehtävät ja työnimikkeet

Hoiva-asumisen palveluissa on monipuolisia työtehtäviä eri alojen ammattilaisille, kuten sairaanhoitajille, lähihoitajille, hoiva-asumisen ohjaajille ja avustajille sekä geronomeille. Palveluissa pääset työskentelemään asiakaslähtöisesti ja vaikuttavasti ikääntyneiden ihmisten hoivan ja huolenpidon parissa.

Työskentelymahdollisuudet ja työskentelytavat Seuren kautta

Työskentely Seuren kautta Vantaan ja Keravan hoiva-asumisen palveluissa on helppoa. Eniten kauttamme työskentelee lähihoitajia, lähihoitajaopiskelijoita, sairaanhoitajia sekä sairaanhoitajaopiskelijoita.

Voit valita keikkatyön tai määräaikaisen työsuhteen. Keikkatyössä voit valita itsellesi vuorot sinulle sopivina aikoina ja sinulle sopivilta työskentelyalueilta. Määräaikaisessa työsuhteessa voimme räätälöidä sinulle sopivan työsuhteen ja huomioimme toiveesi mm. osittaisesta työviikosta ja halutuista vuorotyövuoroista.

Tehtävät Hoiva-asumisen palveluissa

  • Hoivakoti
  • Kuntoutus- ja arviointiyksikkö
  • Osastohoito
  • Palvelukeskus
  • Kotihoiva
  • Varahenkilöstö