HUS Aivokeskus

HUS Psykiatria

HUS Psykiatria vastaa koko HUS-alueen yli 12-vuotiaiden psykiatrian erikoissairaanhoidosta. Psykiatriassa tutkitaan ja hoidetaan potilaita, joilla on mielenterveyteen liittyviä häiriöitä, kuten masennus, ahdistus, psykoosi, päihdeongelma tai itsetuhoisuus. HUS Psykiatriassa hoidetaan potilaita pääasiassa avohoidossa psykiatrian poliklinikoilla, mutta tarvittaessa myös sairaalahoitoa tukevilla osastoilla.

HUS Neurokeskus

HUS Neurokeskus vastaa koko HUS-alueen neurologian, neurokirurgian, kliinisen neurofysiologian, foniatrian ja neuropsykologian erikoissairaanhoidosta sekä aivovammojen kuntoutuksesta. Neurokeskuksessa hoidetaan potilaita, joilla on erilaisia aivojen tai hermoston sairauksia tai vammoja, kuten aivohalvaus, aivokasvain, epilepsia, MS-tauti, Parkinsonin tauti, Alzheimerin tauti tai kielellisiä häiriöitä.

Työtehtävät ja työnimikkeet

Neurokeskuksessa voit työskennellä esimerkiksi sairaanhoitajana, sairaanhoitajaopiskelijana tai lähihoitajana.

Psykiatriassa voit työskennellä esimerkiksi psykiatrisena sairaanhoitajana, sairaanhoitajaopiskelijana tai lähihoitajana. Mikäli sinulla on jokin muu koulutus /osaaminen, ole meihin yhteydessä ja kartoitetaan sinun työskentelymahdollisuutesi. Työ on moniammatillista ja haastavaa, mutta myös palkitsevaa ja merkityksellistä.

Työskentelymahdollisuudet ja työskentelytavat Seuren kautta

Työskentely Seuren kautta HUS Psykiatrian tehtävissä on vaivatonta. Eniten kauttamme työskentelee psykiatrisia sairaanhoitajia ja lähihoitajia psykiatrian vuodeosastoilla.

Voit valita keikkatyön tai määräaikaisen työsuhteen. Keikkatyössä voit valita itsellesi vuorot sinulle sopivina aikoina ja sinulle sopivilta työskentelyalueilta. Määräaikaisessa työsuhteessa voimme räätälöidä sinulle sopivan työsuhteen ja huomioimme toiveesi mm. osittaisesta työviikosta ja halutuista vuorotyövuoroista.

HUS Aivokeskuksen yksiköt

  • Psykiatria:
    • Aikuis- ja nuorisopsykiatrian vuodeosastot, poliklinikat, neuromodulaatioyksiköt, syömishäiriöyksikkö ja riippuvuuspsykiatrian yksiköt Uudenmaan alueella
  • Neurokeskus:
    • Vuodeosastot, poliklinikat ja AVH-valvonta Uudenmaan alueella