Aikuissosiaalityön ja vammaispalveluiden toimiala

Aikuissosiaalityön ja vammaispalveluiden toimiala tuottaa sosiaalipalveluita aikuisille, jotka tarvitsevat tukea elämäntilanteensa selviytymiseen. Toimiala vastaa myös vammaisten henkilöiden palveluista, kuten asumisesta, kuljetuksesta, työ- ja päivätoiminnasta sekä henkilökohtaisesta avusta.

Toimialan tavoitteena on edistää asiakkaiden osallisuutta, toimintakykyä ja hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä.

Työtehtävät ja työnimikkeet

Aikuissosiaalityön ja vammaispalveluiden toimialalla on monipuolisia työtehtäviä eri alojen ammattilaisille, kuten sosiaalityöntekijöille, sosiaaliohjaajille, palveluohjaajille, vammaispalveluohjaajille, asumisohjaajille, kuljetuspalveluohjaajille, työ- ja päivätoiminnan ohjaajille sekä henkilökohtaisille avustajille.

Toimialalla pääset työskentelemään asiakaslähtöisesti ja vaikuttavasti aikuisten ja vammaisten henkilöiden elämänlaadun ja itsenäisen suoriutumisen tukemiseksi.

Työskentelymahdollisuudet ja työskentelytavat Seuren kautta

Työskentely Seuren kautta aikuissosiaalityön ja vammaispalveluiden tehtävissä on helppoa. Eniten kauttamme työskentelee sosionomeja, sosiaalityöntekijöitä, erityissosiaaliohjaajia, lähihoitajia, lähihoitajaopiskelijoita, sairaanhoitajia, vammaistyön ohjaajia sekä sairaanhoitajaopiskelijoita.

Voit valita keikkatyön tai määräaikaisen työsuhteen. Keikkatyössä voit valita itsellesi vuorot sinulle sopivina aikoina ja sinulle sopivilta työskentelyalueilta. Määräaikaisessa työsuhteessa voimme räätälöidä sinulle sopivan työsuhteen ja huomioimme toiveesi mm. osittaisesta työviikosta ja halutuista vuorotyövuoroista.

Aikuissosiaalityön ja vammaispalveluiden toimialan palvelut

  • Kotoutumista tukevat sosiaalipalvelut
  • Aikuisten sosiaalityö
  • Työikäisten asumisen erityissosiaalipalvelut ja sosiaalinen kuntoutus
  • Työllistymistä ja osallisuutta tukevat palvelut
  • Asumispalvelut
  • Varahenkilöstö

Tutustu Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen aikuissosiaalityön ja vammaispalveluiden toimintaan heidän Instagram-tilin kautta.