HUS Diagnostiikkakeskus

HUS Diagnostiikkakeskus tarjoaa korkealaatuisia ja asiakaslähtöisiä palveluita HUSin erikoissairaanhoidon yksiköille, terveyskeskuksille, yksityisille lääkäriasemille ja muille sidosryhmille.

HUS Diagnostiikkakeskuksessa on toimintaa kahdeksalla eri lääketieteen alalla.

Työtehtävät ja työnimikkeet

HUS Diagnostiikkakeskuksessa työskentelee yli 3600 ammattilaista, jotka ovat erikoistuneet laboratorio- ja kuvantamispalveluihin.

Toimialalla on monipuolisia työtehtäviä bioanalyytikoille, laboratoriohoitajille, röntgenhoitajille, fysiologeille, genetiikan asiantuntijoille sekä muille terveydenhuollon osaajille. Mikäli sinulla on jokin muu koulutus tai osaaminen, ole meihin yhteydessä, niin kartoitamme sinun työskentelymahdollisuutesi.

Työskentelymahdollisuudet ja työskentelytavat Seuren kautta

Työskentely Seuren kautta HUS Diagnostiikkakeskuksessa on vaivatonta. Eniten kauttamme työskentelee laboratoriohoitajia, bioanalyytikoita, röntgenhoitajia, sairaanhoitajia, lähihoitajia ja sairaanhoitajaopiskelijoita.

Voit valita keikkatyön tai määräaikaisen työsuhteen. Keikkatyössä voit valita itsellesi vuorot sinulle sopivina aikoina ja sinulle sopivilta työskentelyalueilta. Määräaikaisessa työsuhteessa voimme räätälöidä sinulle sopivan työsuhteen ja huomioimme toiveesi mm. osittaisesta työviikosta ja halutuista vuorotyövuoroista.

HUS Diagnostiikkakeskuksen yksiköt

HUS Diagnostiikkakeskuksen vastuualueet ovat radiologia ja patologia, fysiologia, genetiikka ja preanalytiikka, kuvantaminen, kliininen fysiologia ja isotooppilääketiede, HUSLAB genetiikka ja kliininen farmakologia, kuvantaminen kliininen neurofysiologia, kemia ja mikrobiologia ja HUSLAB kliininen mikrobiologia.

  • Kuvantaminen:
    • Röntgeneiden toimipisteet Uudenmaan alueella
  • Preanalytiikka:
    • Sairaaloiden, poliklinikoiden ja terveysasemalaboratorioiden näytteenoton toimipisteet Uudenmaan alueella
  • Muut vastuualueen yksiköt:
    • Patologian laboratoriot, kliinisen fysiologian ja isotooppilääketieteen, kliinisen neurofysiologian, kemian ja mikrobiologian toimipisteet Uudenmaan alueella