Suun terveydenhuolto

Suun terveydenhuolto on osa Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen terveydenhuollon palvelujen toimialaa. Suun terveydenhuolto tarjoaa suun ja hampaiden terveyden edistämiseen, ehkäisyyn ja hoitoon liittyviä palveluita alueensa asukkaille. Palveluihin kuuluvat muun muassa hammashoito, suuhygienistin palvelut, oikomishoito, protetiikka ja suukirurgia.

Suun terveydenhuollon tavoitteena on tukea asiakkaiden suun ja hampaiden terveyttä ja hyvinvointia sekä ehkäistä suun ja hampaiden sairauksia ja niiden komplikaatioita.

Työtehtävät ja työnimikkeet

Suun terveydenhuollossa on monipuolisia työtehtäviä eri alojen ammattilaisille, kuten hammaslääkäreille, suuhygienisteille, hammashoitajille ja oikojahammaslääkäreille.

Palveluissa pääset työskentelemään asiakaslähtöisesti ja vaikuttavasti suun ja hampaiden terveyden edistämisen, ehkäisyn ja hoidon parissa.

Työskentelymahdollisuudet ja työskentelytavat Seuren kautta

Työskentely Seuren kautta suun terveydenhuollon tehtävissä helppoa. Eniten kauttamme työskentelee hammashoitajia sekä suun terveydenhoitoon erikoistuneita lähihoitajia.

Voit valita keikkatyön tai määräaikaisen työsuhteen. Keikkatyössä voit valita itsellesi vuorot sinulle sopivina aikoina ja sinulle sopivilta työskentelyalueilta. Määräaikaisessa työsuhteessa voimme räätälöidä sinulle sopivan työsuhteen.

Suun terveydenhuollon palvelut

  • Palveluohjauksen ja kiireellisen hoidon palveluyksikkö
  • Varahenkilöstö

Tutustu Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen suun terveydenhuoltoon heidän Instagram-tilin kautta.