Helsingin kaupungin terveysasemat ja sisätautien poliklinikka

Helsingin kaupungin terveysasemilla ja sisätautien poliklinikalla tutkitaan ja hoidetaan erilaisia sairauksia ja terveysongelmia, kuten korkea verenpaine, diabetes, tulehduksellinen suolistosairaus, rytmihäiriöt ja kilpirauhasen sairaus.

Työ on monipuolista ja haastavaa, mutta myös palkitsevaa ja merkityksellistä.

Työskentelymahdollisuudet ja työskentelytavat Seuren kautta

Eniten Seuren kautta työskentelee lähihoitajia, lähihoitajaopiskelijoita, sairaanhoitajia sekä sairaanhoitajaopiskelijoita. Mikäli sinulla on jokin muu koulutus tai osaaminen, ole meihin yhteydessä, niin kartoitamme sinun työskentelymahdollisuutesi.

Voit valita keikkatyön tai määräaikaisen työsuhteen. Keikkatyössä voit valita itsellesi vuorot sinulle sopivina aikoina ja sinulle sopivilta työskentelyalueilta. Määräaikaisessa työsuhteessa voimme räätälöidä sinulle sopivan työsuhteen ja huomioimme toiveesi mm. osittaisesta työviikosta, halutuista vuorotyövuoroista ja työskentelyalueesta.

Terveysasemat

Helsingin kaupungilla on erilaisia yksiköitä, jotka vastaavat eri asiakasryhmien tarpeisiin. Voit valita itsellesi sopivan yksikön ja alueen esimerkiksi työpaikan sijainnin mukaan.

Digitaalinen terveysasema tarjoaa etäpalveluita puhelimitse tai verkossa. Etelän, Idän, Lännen ja Pohjoisen terveysasemat ovat alueellisia yksiköitä, jotka tarjoavat perusterveydenhuollon palveluita lähellä asiakkaita.

  • Digitaalinen terveysasema, etäpalvelut
  • Etelän terveysasemat
  • Idän terveysasemat
  • Lännen terveysasemat
  • Pohjoisen terveysasemat