Lasten, nuorten ja perheiden palvelut

Lasten, nuorten ja perheiden palvelut -toimiala vastaa hyvinvointialueen lastensuojelun, perhetyön, lastenneuvolan, kouluterveydenhuollon, nuorisotyön ja nuorisopsykiatrian palveluista. Toimialan ammattilaiset tekevät tiivistä yhteistyötä asiakkaiden, perheiden, koulujen, päiväkotien ja muiden toimijoiden kanssa.

Työtehtävät ja työnimikkeet

Lasten, nuorten ja perheiden palvelut -toimialalla on monipuolisia työtehtäviä eri alojen ammattilaisille, kuten sosiaalityöntekijöille, perhetyöntekijöille, lastenhoitajille, terveydenhoitajille, lääkäreille, psykologeille, nuorisotyöntekijöille ja nuorisopsykiatrian sairaanhoitajille.

Toimialalla pääset työskentelemään asiakaslähtöisesti ja vaikuttavasti lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi.

Työskentelymahdollisuudet ja työskentelytavat Seuren kautta

Työskentely Seuren kautta Lasten, nuorten ja perheiden palveluissa on helppoa. Eniten kauttamme työskentelee sosionomeja, lähihoitajia, lähihoitajaopiskelijoita, sairaanhoitajia sekä sairaanhoitajaopiskelijoita.

Voit valita keikkatyön tai määräaikaisen työsuhteen. Keikkatyössä voit valita itsellesi vuorot sinulle sopivina aikoina ja sinulle sopivilta työskentelyalueilta. Määräaikaisessa työsuhteessa voimme räätälöidä sinulle sopivan työsuhteen ja huomioimme toiveesi mm. osittaisesta työviikosta ja halutuista vuorotyövuoroista.

Lasten, nuorten ja perheiden palvelut ja yksiköt

  • Kuuselan perhekuntoutuskeskus
  • Neuvolapalvelut
  • Kouluterveydenhuolto
  • Opiskeluhuollon palvelut
  • Lasten ja nuorten vastaanottotoiminta
  • Sijaishuollon sosiaalityö
  • Kuntouttava sijaishuolto

Tutustu Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen lasten, nuorten ja perheiden palveluihin heidän Instagram-tilin kautta.