HUS Naisten, lasten ja nuorten palvelut

HUS Naisten, lasten ja nuorten palvelut vastaa naistentautien ja synnytysten sekä lasten ja nuorten sairauksien erikoissairaanhoidosta koko HUS-alueella.

Toimialalla on myös valtakunnallisia vastuita esimerkiksi lasten sydänkirurgiassa, elinsiirroissa ja vaikeiden syöpien hoidossa.

Työtehtävät ja työnimikkeet

Toimialalla on monipuolisia työtehtäviä sairaanhoitajille, kätilöille, lähihoitajille, sairaanhoitajaopiskelijoille sekä muille terveydenhuollon osaajille. Mikäli sinulla on jokin muu koulutus /osaaminen, ole meihin yhteydessä ja kartoitetaan sinun työskentelymahdollisuutesi.

Työskentelymahdollisuudet ja työskentelytavat Seuren kautta

Työskentely Seuren kautta HUS:n Naisten, lasten ja nuorten palveluissa on vaivatonta. Eniten kauttamme työskentelee sairaanhoitajia, kätilöitä ja sairaanhoitajaopiskelijoita.

Voit valita keikkatyön tai määräaikaisen työsuhteen. Keikkatyössä voit valita itsellesi vuorot sinulle sopivina aikoina ja sinulle sopivilta työskentelyalueilta. Määräaikaisessa työsuhteessa voimme räätälöidä sinulle sopivan työsuhteen ja huomioimme toiveesi mm. osittaisesta työviikosta ja halutuista vuorotyövuoroista.

Naisten, lasten ja nuorten palveluiden yksiköt

HUS Naisten, lasten ja nuorten palveluiden yksiköt vastuualueet ovat Naistentaudit ja synnytykset sekä Lasten ja nuorten sairaudet. Naistentautien ja synnytysten vastuualue vastaa naistentautien sekä raskauden ja synnytyksen erikoissairaanhoidosta koko HUS-alueella.

Lasten ja nuorten sairauksien vastuualue vastaa lastentautien, lastenneurologian, lastenneurokirurgian, lastenklinikan kirurgian sekä lastenpsykiatrian erikoissairaanhoidosta koko HUS-alueella.

  • Naistentaudit ja synnytykset:
    • Päivystys- ja äitiyspoliklinikat, vuodeosastot, Perhepesähotelli, leikkaus- ja anestesiaosastot Uudenmaan alueella
  • Lasten ja nuorten sairaudet:
    • Vuode- ja päivystysosastot, vastasyntyneiden osasto, teho- ja leikkausosastot, tehovalvonta, lasten vastaanotot, lasten sote-keskus, kotisairaala, lastenpsykiatrian akuutti-, hoito- ja päiväosastot sekä vastaanotot Uudenmaan alueella