Sairaanhoitaja, tienaa bonus työsuhteesta Vantaan ja Keravan sairaalapalveluissa!

Haluamme palkita ja kannustaa nykyisiä ja uusia työntekijöitämme Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen sairaalapalveluiden tehtäviin loppuvuonna 2023.

Tarjoamme nyt 500 Eur bonuksen Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen sairaalapalveluiden kk-palkkaisesta 31.12.2023 asti jatkuvasta työsuhteesta.

Bonukset ovat tarjolla sekä uusille että Seuren nykyisille työntekijöille.

Haemme tehtäviin valmistuneita sairaanhoitajia. Lue tehtävistä ja tehtävien edellytyksistä lisää.

Palkka tehtävästä on jopa 3 497,30 €/kk + vuorotyölisät + lomaraha + bonus 500 Eur. Lue palkasta ja bonuksesta lisää.

Haun aukioloa on jatkettu 22.10.2023 asti. Tehtäviin kannattaa hakea heti!

Ovatko sairaalapalveluiden työkohteet jo tuttuja?

Vantaan ja Keravan työkohteissa jo työskentelevät Seurelle uudet hakijat saavat työkohteistaan linkin erilliseen hakuun. Työkohteissa jo Seuren kautta työskentelevät voivat sopia jatkosta työpaikalla.

Kokonaan uudet hakivat voivat aloittaa haun täällä. Jos taas olet jo Seuren työntekijä mutta työkohteet ovat sinulle uusia, voit hakea sisäisesti OmaSeuren kautta.

Seurelle uudet työntekijät saavat työkohteistaan linkin erilliseen hakuun. Tarvittaessa voit hakea toki myös ulkoisen haun kautta.

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.