Kesä Helsingissä ja bonukset päälle – Haut sote-kesätöihin auki 31.3. asti!

Kiinnostaako lähihoitajan tai sairaanhoitajan kesätyö Helsingissä, mutta kaipaat kesällä myös itse aikaa palautumiseen? Valitse kesätyö Helsingillä Seuren kautta, niin saat räätälöidyn työsuhteen keston ja tienaat myös tuntuvan bonuksen!

Huomaathan: Seuren nykyiset työntekijät hakevat sisäisessä haussa ja Seuren entiset työntekijät voivat hakea tehtäviin palaajina.

Haemme nyt Helsinkiin kesätyöntekijöitä kantakaupungin kotihoitoon, Syystien seniorikeskukseen, Vuorensyrjän palvelutaloon sekä vammaistyöhön Aurinkolahden ja Humalistonkadun kohteisiin. Lue tehtävistä lisää.

Voimme sopia kanssasi työn aloitus- ja lopetusajan ja voit sopia työskentelyyn myös tauon omaa lepoa ja virkistystä varten. Jos siis kesässäsi on riento jota ei voi missata, työsi sopeutuu elämääsi.

Haut ovat auki 1.2.–31.3. ja työsuhteet sijoittuvat ajalle 1.5.-30.9.2023.

Palkitse itsesi kesäbonuksilla

Tehtävistä voit tienata palkan päälle nyt palkitsevan, työsuhteen pituuden mukaan kasvavan kesäbonuksen 300-1300 Eur. Kesäbonuksen saat, kun haet tehtävään ennen 31.3.2023.

Ajoissa kesänsä suunnitteleville tarjoamme lisäksi nopean varaajan lisäbonuksen +200 Eur, jos haet 28.2.2023 mennessä ja solmit työsuhteen 31.3.2023 mennessä.

Tehtäviin haetaan lähtökohtaisesti valmistuneita lähihoitajia ja sairaanhoitajia. Osaan tehtävistä voi hakea myös opiskelijana.

Vanhustyön kohteisiin tarjoamme tehtäviä tapauskohtaisesti kuitenkin myös opiskelijoille. Seuren kautta tehtäviä bonuksellisia Helsingin kesätöitä on tarjolla rajallisesti, joten tehtäviin kannattaa hakea heti! Lue lisää.

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.