Lastenhoitaja, palkitse itsesi pitkästä työsuhteesta Vantaan varhaiskasvatuksessa

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajia haetaan nyt enemmän kuin koskaan. Akuutein tarve on kiertäville lastenhoitajille, jotka toimivat arjen pelastajina aina siellä missä tarve on suurin. Me Seurella haluamme olla aktiivisesti mukava ratkaisemassa lastenhoitajien saatavuuspulaa ja turvaamassa varhaiskasvatuksen arjen toimivuutta. Olemmekin aloittaneet Vantaan varhaiskasvatuksen kiertävien lastenhoitajien palkitsemisen rekrytointipalkkiolla. 

Rekrytointipalkkio on yksi tärkeä askel varhaiskasvatuksen saatavuuden ja alan houkuttelevuuden parantamiseksi. Palkkio maksetaan kaikille uusille hakijoille, jotka aloittavat Vantaan varhaiskasvatuksessa kiertävinä lastenhoitajina 30.11.2022 mennessä ja sitoutuvat jatkamaan työssä 2.6.2023 asti. Palkkio maksetaan työntekijälle kahdessa erässä. 

Valitse merkityksellinen työ ja hae arjen pelastajaksi. Kiertävät lastenhoitajat ovat päiväkodeille tärkeitä työpäivän pelastajia, jotka auttavat pitämään päiväkodin arjen pyörimässä. 

Alkupalkkio

  • Alkupalkkio on suuruudeltaan 200 €.  
  • Uusien työntekijöiden tulee aloittaa työssä 30.11.2022 mennessä. 

Loppupalkkio

  • Loppupalkkio on suuruudeltaan 800 €. 
  • Loppupalkkio maksetaan, kun työntekijä on työskennellyt määräaikaisessa työsuhteessa 2.6.2023 asti.

Loppupalkkion suuruus on suhteessa työaikaan, esimerkiksi: 80 % työaika > loppupalkkion suuruus 80 %, 50 % työaika > loppupalkkion suuruus 50 % jne.

Rekrytointipalkkiomallin yhteydessä olemme halunneet huomioida myös nykyiset, jo työsuhteessa olevat Vantaan varhaiskasvatuksen kiertävät lastenhoitajat. Heille tarjoamme mahdollisuutta erilliseen sitoutumispalkkioon.

Rekrytointipalkkio on ylimääräinen, määräaikainen kannustin, jolla pyritään parantamaan työvoiman saatavuutta alueen tehtävissä. Palkkio maksetaan normaalin palkan päälle ja se suhteutetaan työntekijän työaikaan. 

Palkkio koskee myös Seuren nykyisiä työntekijöitä, jotka hakevat rekrytointipalkkion alaisiin varahenkilön tehtäviin. Nykyiset työntekijät hakevat tehtäviin Seuren sisäisen haun kautta ehdottamalla itseään tehtäviin OmaSeuressa. Tutustu sisäisen työnhaun ohjeisiin. 

Lue lisää rekrytointipalkkiomallista.

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.