Opetuksen ja varhaiskasvatuksen keikkatyöt ovat auenneet

Seuren opetuksen ja varhaiskasvatuksen keikkatyöntekijöiden haut pääkaupunkiseudun kouluihin ja päiväkoteihin ovat nyt auki. Toivomme joukkoomme uusia innostuneita osaajia sekä vanhoja konkareita. Haemme lastenhoitajia ja opettajia varhaiskasvatukseen sekä sijaisopettajia, koulunkäyntiavustajia, erityiskoulunkäyntiavustajia ja oppilashoitajia kouluihin.

Lastenhoitajaksi ja koulunkäyntiavustajaksi eri taustoilla

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan ja koulunkäyntiavustajan tehtäviin voi hakea alan koulutuksella, työkokemuksella tai muulla tehtävää tukevalla kokemuksella sekä aidolla kiinnostuksella työskennellä lasten ja nuorten parissa. Muu tehtävää tukeva kokemus voi olla esimerkiksi harjoittelu päiväkodissa tai harrastusten, kuten valmennus-, partio- tai kerhojohtamisen kautta hankittu kokemus.

Jos hakija on motivoitunut ja tehtävään muuten sopiva, mutta hänellä ei ole alan koulutusta tai työkokemusta, voi erityiskoulunkäyntiavustajan tai lastenhoitajan työn aloittaa tutustumisrekrytoinnin kautta. Katso avoimet tehtävät ja hakuedellytykset ilmoituksista.

Joustava keikkatyö sopii moneen elämäntilanteeseen

Haluatko yhdistää työnteon ja muun elämäsi, olipa se sitten opiskelua, perhe-elämää, eläkkeellä oloa, harrastamista tai uuden uran pohtimista? Oletko rohkea erilaisissa työpaikoissa viihtyjä, tai haluatko keskittyä työssäsi olennaiseen, ilman muita työpaikkakuvioita? Silloin keikkatyö voi sopia sinulle.

Keikkatyöllä tarkoitetaan lyhytaikaista, usein vain yhden työvuoron tai muutaman päivän pituista työtä, ”keikkaa”. Keikkatyö tarjoaa enemmän joustavuutta ja vaihtoehtoja kuin perinteinen työ. Voit esimerkiksi tehdä itsellesi lyhyen työviikon, pitää työnteosta taukoa lukuloman aikana tai kerätä rahaa matkaa varten ylimääräisillä työvuoroilla tavallisen työsi lisäksi.

Työ tehdään vaihtuvissa työkohteissa kouluissa ja päiväkodeissa. Lue Seuren vinkit onnistuneeseen työpäivään.

Tarve keikkatyöntekijälle voi syntyä esimerkiksi vakituisen työntekijän poissaolon vuoksi. Keikkatyön tarve voi tulla usein nopeasti, jopa saman työpäivän aamuna. Seuren OmaSeure-sovelluksen kautta työvuorot voi varata helposti sekä myös ilmoittaa omaan kalenteriin etukäteen, milloin on halukas tekemään vuoron tai mitkä päivät on varattu muuhun toimintaan.

Seuressa keikkatyössä palkka maksetaan kahdesti kuussa. Keikkatyössä ei kerry lomia, vaan lomaraha maksetaan aina palkan yhteydessä.

Seuressa on tarjolla keikkatyötä niin suomenkielisiin kuin myös ruotsinkielisiinkin työtehtäviin.

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.