Rekrytointipalkkio ja huipputiimi – Vantaalla nuoriso-ohjaaja saa molemmat

Vantaan nuorisopalveluissa on käynnistynyt rekrytointikampanja, jossa hakijat pystyvät entistä joustavammin vaikuttamaan omaan työelämäänsä.

Työntekijälähtöisessä rekrytoinnissa hakijoille tarjotaan mahdollisuutta tutustua työskentelemällä Vantaan nuorisopalveluiden työtehtävätarjontaan sekä eri työyhteisöihin ja alueisiin. Päätöksen omasta huipputiimistään hakija tekee yhdessä työkohteen kanssa.

Rekrytointipalkkiollisissa nuoriso-ohjaajan työtehtävissä on runsaasti vaihtoehtoja. Haun kautta voi hakeutua nuoriso-ohjaajaksi tietyn toimialueen nuorisotaloihin tai hakea mukaan Nuorisotyö raiteilla -toimintaan. Haussa voi hakea myös työskentelemään koulunuorisotyön tehtäviin. Hae tehtäviin.

Rekrytointipalkkio uusille työntekijöille

Nuoriso-ohjaajien haussa on tarjolla uusille työntekijöille rekrytointipalkkio. Palkkio maksetaan kaikista neljä kuukautta kestävistä työsuhteista. Palkkio on suuruudeltaan 400 €. Työsuhde solmitaan pääsääntöisesti 1.9.-30.12.2023 välille. Aloitus- ja lopetusajankohdasta voidaan kuitenkin tarvittaessa neuvotella tapauskohtaisesti. Lue lisää kampanjasivulta.

Rekrytointipalkkiomalli

Tehtävät, joita palkkio koskee:

  • Vantaan nuorisopalveluiden nuoriso-ohjaajien hakuja
    • Nuoriso-ohjaaja
    • Erityisnuorisotyöntekijä
    • Koulunuorisotyöntekijä

Palkkio:

  • 4 kk työsuhde = 400 €
  • Rekrytointipalkkion suuruus on suhteessa työaikaan, esimerkiksi 80 % työaika = rekrytointipalkkion suuruus 80 %.
  • Rekrytointipalkkio maksetaan normaalin palkan päälle.

Palkkio koskee myös Seuren nykyisiä työntekijöitä, jotka hakevat rekrytointipalkkiollisiin Vantaan nuoriso-ohjaajan tehtäviin. Nykyiset työntekijät hakevat tehtäviin Seuren sisäisen haun kautta ehdottamalla itseään tehtäviin OmaSeuressa. Tutustu sisäisen työnhaun ohjeisiin. 

Rekrytointipalkkio on ylimääräinen, määräaikainen kannustin, jolla pyritään parantamaan työvoiman saatavuutta alueen tehtävissä. Palkkio maksetaan normaalin palkan päälle ja se suhteutetaan työntekijän työaikaan. 

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.