Seuren keikkatyöhaut palvelualoille nyt auki

Syksyn keikkatyöhaut ovat auenneet ja haussa on osaajia monenlaisiin palvelualan työtehtäviin. Palvelualoilla on laajasti mahdollisuuksia työllistyä ja valittavana on työtehtäviä esimerkiksi keittiöalalta tai puhtaanapidosta.

Avoinna on muun muassa ruokapalvelutyöntekijän, ruokapalveluvastaavan, kokin, astiahuoltajan ja yhdistelmätyöntekijän, sekä puhtaanapidon alalla laitoshuoltajan ja päiväkotiapulaisen työpaikat. Seuren kautta työskennellään isoissa ja pienissä kouluissa ja päiväkodeissa sekä keskuskeittiöissä.

Keikkatyötä on tarjolla runsaasti koko syksyn ja uusia kohteita aukeaa tasaisesti. Luvassa on myös nuoriso-ohjaajan ja kiinteistövahtimestarin keikkatöitä.

Keikkatyö antaa vapauden valita

Keikkatyöllä tarkoitetaan lyhytaikaista, usein vain yhden työvuoron tai muutaman päivän pituista työtä, ”keikkaa”. Keikkatyö tarjoaa tekijälle enemmän joustavuutta ja vaihtoehtoja kuin perinteinen työ. Voit esimerkiksi tehdä itsellesi lyhyen työviikon, pitää työnteosta taukoa lukuloman aikana tai kerätä rahaa matkaa varten ylimääräisillä työvuoroilla tavallisen työsi lisäksi.

Oletko rohkea erilaisissa työpaikoissa viihtyjä, tai haluatko keskittyä työssäsi olennaiseen, ilman muita työpaikkakuvioita? Haluatko yhdistää työnteon ja muun elämäsi, olipa se sitten opiskelua, perhe-elämää, harrastamista tai uuden uran pohtimista? Tai ehkä olet jo eläkkeellä mutta jatkaisit työntekoa mielelläsi omilla ehdoillasi. Silloin keikkatyö voi sopia sinulle.

Näin keikkatyö toimii

Tarve keikkatyöntekijälle voi syntyä esimerkiksi vakituisen työntekijän poissaolon vuoksi. Keikkatyön tarve voi tulla usein nopeasti, jopa saman työpäivän aamuna.

Kun sinut on valittu Seuren työntekijäksi, voit aloittaa työskentelyn. Helppokäyttöisen OmaSeure kännykkäsovelluksen kautta voit varata itsellesi sinulle soveltuvia työvuoroja oman aikataulusi mukaan.

Pääset selaamaan ja varaamaan haluamasi työvuorot sähköisesti Seuren OmaSeure-mobiiliapsin kautta. Työ tehdään työkohteissa; kouluissa, päiväkodeissa, terveysasemilla ja sairaaloissa. Kaikissa palvelualan töissä työnantajasi ja palkanmaksajasi on Seure. Lue: Lue Seuren vinkit onnistuneeseen työpäivään.

Seuressa keikkatyössä palkka maksetaan kahdesti kuussa. Keikkatyössä ei kerry lomia, vaan lomaraha maksetaan aina palkan yhteydessä.

Lue lisää keikkatyöstä ja eri työmuodoista Seuressa: Valitse tapasi työskennellä

Työskentely eri elämäntilanteissa: Keikkatyö ja erilaisten tukimuotojen yhdistäminen

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.