Seuren sijaisopettajapalvelu laajenee Vantaalle

Syyskuussa Espoossa aloittanut Seuren Sijaisopettajapalvelu laajenee Vantaalle. Sijaisopettajapalveluun tulee mukaan viisi koulua Tikkurilasta; Hiekkaharjun, Jokiniemen, Kuusikon, Peltolan ja Viertolan koulut.

Sijaisopettajapalvelussa Seure välittää sijaisia kouluille. Palvelussa työvuorojen ilmoittaminen ja niiden varaaminen hoituu Seuren omalla Keikkanetti-järjestelmällä. Myös uusien sijaisten rekrytointi hoituu Seuren kautta. Työnantajana ja palkanmaksajana toimii kaupunki.

Kartuta työkokemusta sijaisopettajana

Sijaisopettajapalvelun laajentuessa rekrytoimme lisää työntekijöitä opettajareserviimme. Jos olet pätevä opettaja, alan opiskelija tai sinulla on vankkaa kokemusta opettajan tehtävistä, voit olla etsimämme henkilö. Arvostamme vastuullista sekä reipasta otetta opetus- ja kasvatustyöhön, kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin ja aitoa kiinnostusta opettajan tehtäviä kohtaan. Sijaisopettajan tehtävät ovat hyvä mahdollisuus joustavaan keikkatyöhön, kokemuksen kartuttamiseen ja arvokkaiden verkostojen luomiseen.

Sijaisopettajahaku auki Vantaalle

Jos olet kiinnostunut työskentelemään sijaisopettajana Vantaalla, pääset täyttämään hakemuksen ja CV:n tästä. Me olemme sinuun sen jälkeen yhteydessä.