Vielä ehdit! Vantaan ja Keravan bonukselliset sote-kesätyöt haussa 28.2. asti

Haluamme Seuressa tarjota sote-alan osaajille kesätöitä, joissa tehtäviin voi sopia myös taukoja omaa lomailua ja palautumista varten. Palkitsemme kesäduunarit myös ylimääräisellä bonuksella ja nopean varaajan edulla.

Huomaathan: Seuren nykyiset työntekijät hakevat sisäisessä haussa ja Seuren entiset työntekijät voivat hakea tehtäviin palaajina.

Haemme nyt lähihoitajia, sairaanhoitajia ja alan opiskelijoita kesäksi 2023 Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle esimerkiksi vanhustyöhön, kotihoitoon, sairaaloiden vuodeosastoille sekä vammaistyöhön.

Kesätyöhaut päättyvät 28.2.2022. Eri tehtäviä on tarjolla rajallisesti, joten kiinnostaviin tehtäviin kannattaa hakea heti!

  • Tehtävistä tarjoamme kesäbonuksen 300–1300 €, jonka suuruus määräytyy työssäolojaksojen päivien perusteella.

Uudet työnhakijat hakevat kesätöitä helposti valitsemalla joko valmistuneiden hoitajien tai opiskelijoiden haku.

Seuressa jo työskentelevät hakevat kesätöitä sisäisen haun ohjeen mukaisesti. Katso sisäisen haun ohjeet täältä ja ehdota itseäsi kesätyöntekijäksi. Odotamme innolla hakemuksianne!

Räätälöidään sinulle sopiva kesätyö

Valitse itsellesi laajasta valikoimasta itsellesi sopiva työ ja työkohde. Työsuhteen keston voit valita itse. Voimme esimerkiksi sopia kanssasi työn aloitus- ja lopetusajankohdat, ja halutessasi voimme sopia tauosta tehtäviin niin, että ehdit itsekin lomailemaan. Myös osa-aikaisen työviikon tekeminen on mahdollista.

Jos Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen työkohteet eivät ole sinulle aikaisemmin tuttuja, kerro meille toiveistasi ja osaamisestasi, niin suosittelemme sinulle sopivia kohteita.

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.