Vaihtelevaa työtä kuukausipalkkaisen varmuudella Seuren varahenkilöstössä

Oletko luonne, joka haluaa tarttua heti toimeen? Seure tarjoaa nyt uutena työnteon muotona määräaikaisia varahenkilöstön työsuhteita.

Varahenkilöstössä työskennellään kuukausipalkkaisessa työsuhteessa siten, että työ tehdään vaihtelevasti eri kohteissa esimerkiksi sairauslomasijaistarpeen mukaan. Varahenkilöstötyö sopii heille, jotka viihtyvät vaihtuvissa työympäristöissä ja haluavat keskittää työpanoksensa tärkeimpään, eli asiakkaiden kanssa tehtävään työhön.

Varahenkilöstössä työskentely sopii myös silloin, kun halutaan kuukausipalkkaisen työsuhteen ennakoitavuutta. Seuren varahenkilöstölle työvuorot tehdään 3 viikon jaksoissa ja viikkotuntimäärän voimme räätälöidä toiveiden mukaan. Työkohde sen sijaan voi vaihtua jopa päivittäin.

Varahenkilötyö vaatii kykyä sopeutua uusiin ja muuttuviin tilanteisiin ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Vaihtelevasta työstä huolimatta varahenkilöstö on arvostettu osa työyhteisöä, ja Seure tukee varahenkilöitä esimiestyöllä ja työsuhde-eduilla.

Tutustu avoimiin varahenkilöstöhakuihin!

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.