koulunkäyntiavustaja

Koulunkäyntiavustajan haut keväälle 2020 avautuneet

Seuren haut koulunkäyntiavustajan tehtäviin kevätlukukaudelle 2020 ovat nyt avautuneet. Haemme alan ammattilaisia, innokkaita vastavalmistuneita tai esimerkiksi alan kokemusta omaavia välivuotta viettäviä tai armeijan alkua odottavia motivoituneita nuoria aikuisia. Haemme työntekijöitä sekä suomen- että ruotsinkielisiin kouluihin.

Koulunkäyntiavustajan työ on haastavaa, mutta samalla myös palkitsevaa. Koulunkäyntiavustajan työssä pääset auttamaan oppilasta koulupäivien ajan. Työ oppilaiden avustajana on vastuullista, sillä työn tavoitteena on tukea oppilaan itsenäistymistä ja oppimiskykyä.

Koulunkäyntiavustajana voit Seuren kautta työskennellä pääkaupunkiseudun peruskoulun erityisluokissa, autismi- ja kehitysvammaopetuksessa ja iltapäiväkerhoissa. Koulunkäyntiavustajana työskentelet yhdessä opettajan ja mahdollisesti muiden koulunkäyntiavustajien kanssa avustaen pääasiallisesti erityistä tukea tarvitsevia oppilaita. Lue lisää: Koulunkäyntiavustajan työ peruskoulussa ja luokkamuodot.

Sinustako koulunkäyntiavustaja?

Haluatko monipuolisen työn, jossa jokainen päivä voi tuntua erilaiselta? Toisena hetkenä kannustat luovuttamaisillaan olevaa oppilasta tehtävän parissa ja toisena hetkenä iloitset yhdessä oppilaan kanssa onnistuneesta suorituksesta. Tässä työssä on selvää se, että oman työn onnistumisen mittari on oppilaan iloinen hymy, sillä työn tavoitteena on hyvinvoiva oppilas. Lue lisää kehitysvammaisten ja autisminkirjon opetuksesta ja päivätoiminnasta.

Opiskeletko ja tarvitset opiskelujen ohelle työtä, tai kaipaatko vapaa-aikaa? Koulunkäyntiavustajan työ perusopetuksessa voisi soveltua juuri sinulle. Työ perusopetuksen erityisluokissa on useimmin osa-aikaista. Työviikkojen tuntimääräksi voi tulla 20–30 tuntia. Autismi- ja kehitysvammaopetuksessa työ on taas kokopäivätyötä.

Haemme koko lukukauden pituisten työsuhteiden lisäksi myös keikkatyöntekijöitä. Keikkatyö sopii sinulle, joka et halua sitoutua määräaikaiseen työsuhteeseen ja haluat itse määritellä työpäiväsi ja vapaa-aikasi.

Haut auki nyt!

Tartu tilaisuuteen ja hae koulunkäyntiavustajaksi perusopetuksen erityisluokkiin tai autismi- ja kehitysvammaopetukseen Helsingin, Espoon tai Vantaan kouluihin. Katso hakuohjeet täältä.

Avoimet koulunkäyntiavustajan työpaikat kevätlukukaudelle 2020

Työ ja yhdessä onnistuminen palkitsevat

”Tässä työssä täytyy olla kärsivällinen ja rohkea!” Oppilashoitajat Mikko Karkamo ja Eetu Siiskonen sekä erityiskoulunkäyntiavustaja Satu Nyman työskentelevät erityistä tukea tarvitsevien lasten opetuksen parissa. Mikko, Satu ja Eetu kertovat työskentelyn vaativuudesta ja palkitsevuudesta.

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.