Nuoriso-ohjaaja, löydä työelämäsi huipputiimi

Nuoriso-ohjaaja, haetko itsellesi juuri sitä oikeaa tiimiä ja sopivinta työyhteisöä? Jos haet, käännä katseesi Vantaan nuorisopalveluiden suuntaan. Käynnissä on täysin uusi rekrytointipalkkiollinen nuoriso-ohjaajien haku, jonka pääosassa olet SINÄ!

Meillä sinä päätät omasta työelämästäsi. Tarjoamme mahdollisuuden tutustua työskentelemällä Vantaan nuorisopalveluiden työtehtävätarjontaan sekä eri työyhteisöihin ja alueisiin. Päätöksen omasta huipputiimistäsi pääset tekemään yhdessä työkohteen kanssa. Pystyt vaikuttamaan myös työsuhteesi pituuteen sekä työskentelysi ajanjaksoon. Voit valita teetkö lyhyen työjakson vai viihdytkö työssä pidempään. Sinä päätät.

Palkitse itsesi rekrytointipalkkiolla. Kaikista neljä kuukautta kestävistä työsuhteista maksamme kannustavan rekrytointipalkkion. Työsuhde solmitaan pääsääntöisesti 1.9.-30.12.2023 välille. Aloitus- ja lopetusajankohdasta voidaan kuitenkin tarvittaessa neuvotella tapauskohtaisesti. Hae nuoriso-ohjaajaksi.

Rekrytointipalkkiomalli

Tehtävät, joita palkkio koskee:

  • Vantaan nuorisopalveluiden nuoriso-ohjaajat
    • Nuoriso-ohjaaja
    • Erityisnuorisotyöntekijä
    • Koulunuorisotyöntekijä

Palkkio:

  • 4 kk työsuhde = 400 €
  • Rekrytointipalkkion suuruus on suhteessa työaikaan, esimerkiksi 80 % työaika = rekrytointipalkkion suuruus 80 %.
  • Rekrytointipalkkio maksetaan normaalin palkan päälle.

Valitse huipputiimisi

Rekrytointipalkkiollisissa nuoriso-ohjaajan työtehtävissä on runsaasti vaihtoehtoja. Voit hakea nuoriso-ohjaajaksi Vantaan nuorisotaloihin tai hakea mukaan Nuorisotyö raiteilla -toimintaan. Voit myös hakea työskentelemään koulunuorisotyöhön.

Nuoriso-ohjaaja

Nuoriso-ohjaajana toimit nuorten keskuudessa ja tarjoat mahdollisuuden turvalliseen ja luottamukselliseen aikuiskontaktiin. Työssä kohtaisit nuoria nuorisotiloilla ja eri puolilla Vantaan kaupunkia. Keskeisiä työtehtäviä ovat mm. nuorten kasvatuksellinen ohjaus ja nuorisotilan toiminnan järjestämiseen osallistuminen.

Erityisnuorisotyöntekijä

Erityisnuorisotyöntekijänä toimit osana Nuorisotyö raiteilla -tiimiä. NTR-toiminnan tavoitteena on viedä joustavasti liikkuva, toimiva ja nopean vuorovaikutuksen nuorisotyö sinne, missä nuoret liikkuvat ja viettävät vapaa-aikaansa. ​Työtehtäviin kuuluvat myös erilaiset viestinnän ja kehittämisen tehtävät.

Koulunuorisotyöntekijä

Koulunuorisotyöntekijänä toimit kouluissa luotettavana aikuisena, joka kuuntelee, tukee sekä edistää oppilaiden hyvinvointia erilaisin nuorisotyön keinoin. Tehtävässä toimisit tiiviissä yhteistyössä koulujen henkilökunnan, oppilashuollon ja nuorisotoimen kanssa. 

Löydä oma huipputiimisi ja tule toteuttamaan nuorisotyötä kanssamme. Neljän kuukauden työsuhteen päätyttyä sinulla on mahdollisuus saada jatkotyösopimus kohteeseen Vantaan kaupungin palveluksessa.

Voit tutustua Vantaan kaupungin nuorisopalveluihin tästä.

Seuren nykyiset työntekijät hakevat sisäisessä haussa OmaSeuren kautta ja viimeisten viiden vuoden sisällä Seuressa aikaisemmin työskennelleet voivat hakea tehtäviin palaajina. Kauemmin kuin viisi vuotta aikaisemmin työskennelleet hakevat uusina hakijoina.