Kiertävän työntekijän työ

Työ Seuren kiertävänä työntekijänä

Seuren kiertävä työntekijänä työskentely sopii silloin, kun työssä halutaan kuukausipalkkaisen työsuhteen ennakoitavuutta. Työ tehdään vaihtelevasti eri kohteissa esimerkiksi sairauslomasijaistarpeen mukaan.

Kiertävää työntekijää voidaan kutsua myös varahenkilöksi, koska hän työskentelee sovittujen työkohteiden sijaisena sairastumisten varalta. Varahenkilön työ ei kuitenkaan tarkoita varallaoloa.

Työ kiertävänä työntekijänä sopii heille, jotka viihtyvät vaihtuvissa työympäristöissä ja haluavat keskittää työpanoksensa tärkeimpään, eli asiakkaiden kanssa tehtävään työhön. Kiertäville työntekijöille työvuorot tehdään 3 viikon jaksoissa ja viikkotuntimäärän voimme räätälöidä toiveiden mukaan. Työkohde sen sijaan voi vaihtua jopa päivittäin.

Työ varahenkilönä tuo vaihtelevuutta kuukausipalkkaisen varmuudella

  • Haluatko turvata työpaikkojen toimintaa sijaisena, mutta kaipaat kuukausipalkkaisen varmuutta? Seure tarjoaa työnteon muotona määräaikaisia kiertävän työntekijän työsuhteita.
  • Yli kolme kuukautta kestävissä kk-palkkaisissa työsuhteissa tarjoamme työterveydenhuollon sekä työmatka- liikunta- ja kulttuurietuja.
  • Kiertävän työntekijän työ vaatii kykyä sopeutua uusiin ja muuttuviin tilanteisiin ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Vaihtelevasta työstä huolimatta kiertävä työntekijä on arvostettu osa työyhteisöä.
  • Kiertävän työntekijän työsuhteita on tarjolla muun muassa sosiaali- ja terveydenhuollossa, ruokapalvelussa sekä varhaiskasvatuksessa. Työpaikat löydät työpaikkailmoituksistamme nimikkeellä kiertävä työntekijä tai varahenkilö.

Työ tehdään sovitun alueen eri kohteissa sen mukaan, missä sijaista tarvitaan. Työvuorot työntekijä saa etukäteen 3 viikon jaksoissa ja työaika pysyy aina samana. Työkohde sen sijaan voi vaihtua päivittäin, mahdollisesti jopa kesken päivän. Tällöin siirtyminen on työaikaa.

Voit siis rauhassa suunnitella aikataulusi sovittujen työvuorojen mukaan, mutta tiedon siitä, missä työpäivä tehdään, saatat saada vasta saman työpäivän aamuna.

Työkohteessa sinut vastaanotetaan Seuren sijaisena. Kiertävänä työntekijänä pääset tutustumaan erilaisiin työyhteisöihin ja lapsiryhmiin ja kasvattamaan kokemusta. Työpäivät ovat monipuolisia ja vaihtelevia. Työkohteessa sinut vastaanotetaan Seuren sijaisena.

Seuren kiertävä työntekijä työskentelee määräaikaisessa, kuukausipalkkaisessa työsuhteessa. Työ tehdään arkisin ja päivällä. Usein työntekijä tekee viikossa viisi työpäivää, tai viikkotuntimäärä voidaan räätälöidä työnhakijan toiveiden mukaan.

Työkohteiden vaihtuminen ja uusien ihmisten kohtaaminen on osa työtä

Kiertävän työntekijän työ vaatii kykyä sopeutua uusiin tilanteisiin sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työtä saatetaan tehdä useita viikkoja samassa työkohteessa, tai joskus uuteen työkohteeseen lähdetään joka aamu. Parhaiten työssä menestyy, jos rohkeasti nauttii uusien lasten, työkavereiden ja työyhteisöjen kohtaamisesta.

Kiertävästä työstä saat suuremman palkan

Teet vaihtelevaa työtä kuukausipalkkaisen varmuudella. Kiertävälle työntekijälle myös maksamme korkeampaa palkkaa kuin yhdessä työkohteessa työskentelevälle henkilölle. Tehtävien tarkat palkat löydät työpaikkailmoituksistamme.

Yli kolme kuukautta kestävissä kuukausipalkkaisissa työsuhteissa tarjoamme lisäksi työterveydenhuollon sekä työmatka- liikunta- ja kulttuurietuja.

Lue lisää: Kiertävä lastenhoitaja Miko Heinonen yhdistää kuukausipalkkaisen työn varmuuden ja keikkatyön vaihtelevuuden

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.