Kesätyö

Kesätyöt

Tarjoamme kesällä töitä lähihoitajille, sairaanhoitajille, terveydenhoitajille ja alan opiskelijoille. Lisäksi kesätöitä on tarjolla muun muassa laitoshuoltajana sairaaloissa ja palvelutaloissa.

Emme tarjoa varhaiskasvatuksen ja opetuksen kesätöitä

Koulujen loma-aikoina kouluissa ja päiväkodeissa ei ole töitä tarjolla, joten emme tarjoa kesätöitä varhaiskasvatuksen, opetuksen, puhtaanapidon tai ruokapalvelun aloilla.

Sote-alalla runsaasti tehtäviä tarjolla koko kesän

Sote-alan kesätöissä voit työskennellä perusterveydenhuollossa Helsingin, Vantaan, Espoon sekä Keski-Uusimaan Sote-kuntayhtymän kohteissa, sekä erikoissairaanhoidossa HUS-kohteissa.

Tehtäviä on tarjolla esimerkiksi kotihoidossa, vammaistyössä, sairaaloiden vuodeosastoilla, kotisairaalassa ja terveysasemilla. Erikoissairaanhoidossa tarjoamme tehtäviä mm. päivystyksessä, psykiatriassa, sisätaudeissa ja kirurgiassa. Kesällä töitä on tarjolla runsaasti erityisesti kotihoidossa.

Keikkatyössä sinä valitset työpäiväsi, joten mikään kesäsi kohokohdista ei jää väliin. Tarjolla on sekä ilta- että aamuvuoroja, valitse sinulle mieluisimmat vuorot.

Keikkatöiden lisäksi tarjoamme lisäksi myös määräaikaisia työsuhteita.

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.