Tutustumisen kautta koulunkäyntiavustajaksi autismi- ja kehitysvammaopetukseen!

Kiinnostaako uusi työ erityiskoulunkäyntiavustajana, mutta sinulla ei ole alan koulutusta tai työkokemusta? Me Seuressa tarjoamme sinulle mahdollisuuden hakeutua autismi- ja kehitysvammaopetukseen työhön tutustumisen kautta.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta työstä, vaan tärkeintä on, että palat halusta tehdä merkityksellistä työtä autismikirjon ja kehitysvammaisten oppilaiden parissa. 

Tutustuminen tuo varmuutta työn aloittamiseen.

Työhön tutustuminen on hyvä keino aloittaa työnteko silloin, kun motivaatio työhön on suuri, mutta aiempaa osaamista tai alan työkokemusta ei ole. Tutustumisen kautta pääset tutustumaan käytännönläheisesti autismi- ja kehitysvammaopetuksen työtehtäviin ja saat valmiudet toimia keikkatyöntekijänä.

Autismi- ja kehitysvammaopetukseen tutustuminen sisältää teoriamateriaalin ja siihen perustuvan ennakkotehtävän, alkuhaastattelun, kaksi tutustumispäivää autismi- ja kehitysvammaopetusta järjestävässä koulussa sekä loppukeskustelun.

Onnistuneesti suoritettujen tutustumispäivien jälkeen pääset työskentelemään koulujen autismi- ja kehitysvammaopetuksessa. Tarjolla on runsaasti lukukauden ja -vuoden pituisia työsuhteita Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. 

Uusiin töihin eri elämäntilanteista

Työhön tutustumiseen voi hakea monilla eri taustoilla. Hakija voi olla esimerkiksi välivuoden viettäjä, työn vaihtaja, opiskelija tai perhearjesta tai omaishoitajan tehtävästä työelämään palaaja.

Haemme positiivisia ja reippaasti tehtäviin tarttuvia henkilöitä, jotka ovat aidosti kiinnostuneita työskentelemään autismikirjolla olevien ja kehitysvammaisten oppilaiden parissa. Toivomme motivoituneita ja työhön sitoutuvia hakijoita, jotka ovat yli 18-vuotiaita ja joilla on tehtävän hoitamiseen riittävä suomen kielen taito.

Lue erityiskoulunkäyntiavustajana toimivan Hamdin kokemukset työhön tutustumisesta ja erityiskoulunkäyntiavustajan työstä.

Erityiskoulunkäyntiavustaja on lapsen tuki ja turva – Hamdi Salad päätyi työhönsä tutustumisrekrytoinnin kautta

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.